Se det store udvalg af Skagen ure og Marguerit smykker af Georg Jensen. Køb hos specialisten Guldsmed Østergaard, der har et af landets bedste smykkeudvalg med kvalitetsmærker på alle hylder. Der tilbydes prismatch på halskæder, armbånd, øreringe, armbåndsure m.m. fra disse stærke brands, og fragten skal du ikke betale en øre for!

Skagen ure. Unikt udvalg

Skagen ure er kendt for et sofistikeret udtryk, og deres design er samtidig simple, men stadigvæk særdeles stilrene. Det er de perfekte armbåndsure til festen såvel som hverdagen. Skagen ure er lig med mange forskellige størrelser, hvor du kan vælge imellem mange farver og styles. Se de lækre Skagen ure via guldsmedoestergaard.dk, og bestil allerede i dag. Leder du efter den perfekte gaveide til ham eller hende? Ønsker du at forkæle dig selv lidt for en gangs skyld? Spar penge på Skagen ure til alle behov hos Guldsmed Østergaard.

Daisy Marguerit af Georg Jensen. Køb hos Guldsmed Østergaard

Marguerit smykkerne fra Georg Jensen er et dansk symbol og en populær gaveide år efter år. Guldsmed Østergaard forhandler et af de mest omfattende udvalg i Georg Jensen Marguerit smykker, der også er et symbol på Dronning Margrethe. Daisy, som hendes kaldenavn er, er også i navnet på disse smykker - Daisy Marguerit af Georg Jensen. Hvis du vil se de mange enestående og stilfulde kollektioner af Marguerit smykker, så besøg www.guldsmedoestergaard.dk. Derinde finder du både halskæder, ringe, armbånd og øreringe i bedste kvalitet og til gode priser.

Som omtalt i denne artikel, så har Guldsmed Østergaard et omfattende udvalg, når det kommer til Skagen ure og Marguerit halskæder, ringe, armbånd m.fl. fra Georg Jensen. Køb også fra en lang række af andre topbrands. Her kan nævnes Julie Sandlau, Daniel Wellington, Sif Jakobs og mange flere. Kom forbi butikken i Skive, eller køb online via guldsmedoestergaard.dk. Du er omfattet af prismatch og gratis fragt. Der er ekstra besparelser i vente, hvis du klikker ind på outlet-sektionen, du finder online.

Læs videre