Seiko har længe været helt fremme i feltet i forhold til armbåndsure og tilhørende finmekanik. Guldsmed Østergaard har sammensat et bredt katalog med førende urmærker - alt sammen på deres hjemmeside. På guldsmedoestergaard.dk kan du også købe smykker fra Sif Jakobs, Georg Jensen, Ole Lynggaard og andre.

Seiko-ure fra Presage, Prospex, Astron m.m.

Hvis du vil forkæle dig selv, eller en du holder af, med et stilrent ur, så overvej om Seiko er det rette mærke. Seiko er et af de mest kendte urmærker, og dette er ingen tilfældighed. Dette brand har siden dag 1 stået for yderste kvalitet og et væld af unikke design. Køb armbåndsure fra Seiko-serier som Astron, Presage og Premier. Seiko Prospex-dykkerure er designet specifikt til dykkeres behov. Når man er mange meter under havets overflade, så sætter det nogle krav til dykkerudstyret og selvfølgelig også dykkeruret. Seriøse dykkere har styr på udstyret, og der står ofte Seiko på deres dykkerur. Vil du vide mere om kollektionerne? Bag Guldsmed Østergaard finder du en butik i Skive, som drives af serviceminded personale, der gerne vil besvare alle dine spørgsmål om ure såvel som smykker.

Sif Jakobs-smykker hos Guldsmed Østergaard - Corte, Simeri, Sacile, Vittoria og andre

Sif Jakobs laver smukke kvalitetssmykker i eksklusive materialer og design. Det er især serier som Biella, Bobbio, Acerra og Empoli, der har understøttet mærkets popularitet. Samtidig forhandler www.guldsmedoestergaard.dk Sif Jakobs-smykker fra kollektionerne Follina, Ellera, Corte og mange flere. Køb vedhæng, halskæder, fingerringe m.fl. i fantastisk kvalitet. Sif Jakobs har i løbet af årene udviklet en del designs, der hver især har et særpræg. Dyk ned i kollektionerne fra mærket på hjemmesiden. Der findes også Sif Jakobs-smykker fra linjerne Vittoria, Vulcanello, Simeri, Portofino og Sacile.

Guldsmed Østergaard er både specialist i armbåndsure fra Seiko, Tissot osv. De er også velrenommerede inden for smykkesalg fra brands som Sif Jakobs og Georg Jensen. Du kan også købe dåbsgaver og gaveidéer til andre anledninger plus eksklusive brugskunst og pynt til boligen fra de famøse designere. Der er mange brands at vælge imellem.

Læs videre