Sommerferien er ved at være forbi, og det betyder for størstedelen, at de skal tilbage til arbejdspladsen eller kontoret. Trænger du til at forny dit look? Måske med et Tissot dameur eller at opgradere din beholdning af skriveredskaber på kontoret med en Mont Blanc kuglepen.

Tissot dameur - Et klassisk og sofistikeret ur

På eksklusivguld.dk har de et stort udvalg af flotte ure til både kvinder og mænd. Er du i tvivl om, hvilket ur du skal gå efter og hvilke mærker, der er gode, så er Tissot et godt sted at starte. Et Tissot dameur er det perfekt smykke på dit håndled og et af de bedste køb, du kan gøre. Ikke nok med at kvaliteten er i top, så får du også et ur, der designmæssigt er meget klassisk og sofistikeret. Inde på www.exklusivguld.dk har de et stort udvalg af Tissot dameure i både guld og sølv. Tissot er et verdenskendt ur mærke med mere end 150 års erfaring indenfor branchen. Køb et Tissot dameur, der symboliserer den unikke og schweiziske pålidelighed.

Mont Blanc kuglepen - Et symbol på kvalitet og luksus

Hos Exklusiv Guld og Sølv Aps finder du et stort udvalg af smykker, fyldepenne, ure og skriveredskaber fra kvalitetsmærket Mont Blanc. Mærket Mont Blanc blev etableret i Hamborg i 1906 af tre tyske pionerer. De havde en fælles vision om at fremstille den bedste og mest luksuriøse fyldepen. Det eksklusive mærke er navngivet efter bjerget “Mont Blanc” i Alperne. Eftersom Mont Blanc er det højeste punkt i Europa, symboliserer navnet og logoet højeste kvalitet og det fineste håndværk. Mont Blanc kuglepenne har opnået status som et af de mest generationelle skriveredskaber fremstillet. Hver Mont Blanc kuglepen er håndlavet, ligesom resten af deres produkter. Virksomheden sætter en tradition i at fremstille deres Mont Blanc kuglepen fra bunden af de bedste materialer, der sikrer en lang levetid og et skriveredskab, der kan videregives fra generation til generation. Hvis du ønsker en luksuriøs skriveoplevelse, så er en Mont Blanc kuglepen det perfekte redskab. En kuglepen fra Mont Blanc er den rette fyldepen til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet, design og materialer. Se det store udvalg af Mont Blanc kuglepenne på www.exklusivguld.dk.

Læs videre