Køb din alliancering hos Guldsmed Østergaard. Denne danske specialist i smykker og ure tilbyder også den kendte serie fra ByBiehl, der kaldes Beautiful World. Disse to produkttyper beskrives nærmere herunder, men du kan også læse mere på guldsmedoestergaard.dk.

Bestil en alliancering fra Nuran

Køb en flot alliancering online hos Guldsmed Østergaard, der tilbyder modeller fra Nuran i hvidguld og rødguld. Vælg Guldsmed Østergaard, da de er en autoriseret sælger af Nuran smykker. Deres lækre variant i 14 karat rødguld er en fryd for øjet. Den er smuk for sig selv eller sammen med en vielsesring eller forlovelsesring. Nuran har også skabt en elegant alliancering i hvidguld med 9 brillanter, som også er på 14 karat. På guldsmedoestergaard.dk kan du finde den rette alliancering til at signalere jeres forhold. Husk, at der tilbydes landsdækkende bytteservice, fri fragt i Danmark og mange andre servicegoder. Klik ind på www.guldsmedoestergaard.dk, og find den perfekte alliancering i dag.

Beautiful World serien, skabt af ByBiehl, tilbydes hos Guldsmed Østergaard

ByBiehl står bl.a. bag den smukke Beautiful World serie. Fællesnævneren for Beautiful World serien af ByBiehl er, at vedhænget forestiller geografiske områder. Her tilbydes bl.a. vedhæng med specifikke lande som Italien, Norge, Sverige og naturligvis Danmark, ligesom du også kan vælge hele Verden. Beautiful World smykkerne er den perfekte gave, og de fås som halskæde, armbånd eller blot som separat vedhæng med zirkoner eller uden. Denne serie fra ByBiehl har vundet stor anerkendelse, og de ikoniske smykker kan være med til at signalere et geografisk område, du har kært. De fås bl.a. i sterlingsølv og forgyldt sølv. Udover Beautiful World serien finder du også andre smykker fra ByBiehl hos Guldsmed Østergaard. Vælg blandt andet mellem serier som Forget Me Not, Halo og Forest på www.guldsmedoestergaard.dk.

Uanset om du leder efter smykker til kæresten, svigermor eller til selvforkælelse, så er udvalget hos Guldsmed Østergaard værd at kigge nærmere på. Inde på guldsmedoestergaard.dk finder du, som nævnt, Beautiful World smykker fra ByBiehl og allianceringe fra Nuran, men du finder også et væld af smykker og ure fra andre brands som Hugo Boss, Festina og Certina.

Læs videre