Penduler i krystal har længe været brugt til spirituelle handlinger. Hos Tessies finder du de smukkeste modeller heriblandt i bjergkrystal. Se udvalget på tessies.dk, der også forhandler krystalkugler i de skønneste design.

Køb et krystal pendul hos Tessies

Køb et flot krystal pendul hos Tessies, der tilbyder flotte og dekorative elementer til at skabe en spirituel stemning i din stue. Hvis du leder efter flotte penduler i krystal, ametyst m.fl., så finder du her et skønt udvalg af unikke penduler til at hænge op i hjemmet. Vælg imellem krystaller og ædelsten i de skønneste farver. Hvis du leder efter et ægte krystal eller sten pendul, så klik ind på tessies.dk.

Krystalkugler til salg på tessies.dk

Køb unikke krystalkugler hos Tessies, der tilbyder magiske kugler, som kan købes online via www.tessies.dk eller i den københavnske butik. Bestil pyntende krystalkugler til dit hjem, der bl.a. egner sig til placering på hylderne eller i badeværelset. Køb små og store krystalkugler til gode priser, som du kommer til at elske synet af dag ud og dag ind. I øjeblikket kan du købe en krystalkugle med en diameter på 4, 6 eller 8 cm via webshoppen.

På www.tessies.dk finder du de smukkeste sten og krystaller. Køb bl.a. et bjergkrystal pendul eller modeller i rosakvarts, ametyst m.fl. online. Du kan også købe en flot krystalkugle til at sætte i vindueskarmen eller måske på badeværelset? Tessies har også et stort udvalg af engle produkter samt armbånd og halskæder online. Der forhandles en masse fra asiatiske religioner og filosofier heriblandt Feng Shui. Køb også kinesiske stjernetegn, duft lamper og røgelse online. Der sælges især også meget inden for prismer og drømmefangere hos Tessies, som har en lang historie og kultur bag sig. Klik ind på tessies.dk, og gå på opdagelse i et sandt univers af Buddha statuer, øreringe og englekort, hvor du med garanti finder masser til dit hjem og til dig selv, men sikkert også som gave til en kær person. Se de gode priser online, og kontakt Tessies for mere info om drømmefangere, englekort, prismer etc.

Læs videre