Søger du en alternativ behandlingsform, der er med til at skabe bedre velvære og livskvalitet? Så er danolans magnetterapi med stor sandsynlighed lige noget for dig. Magnetterapi er en af de seneste former for energibehandling, hvor magneterne er med til at genskabe kroppens naturlige balance. Du kan læse meget mere inde på deres hjemmeside, danolan.dk, og også se deres store udvalg af magnetterapiprodukter.

magnetsmykker til magnetterapi

Når du køber magnetsmykker hos danolan, er det ikke bare et smykke. Deres magnetsmykker indeholder derimod enten en magnet i alle led eller i deres 5 terapi-serie, findes der en magnet i hvert femte led, mens der i resten af ledende findes infrarød terapi, negative ioner, germanium og energipulver. Magnetterapi har været brugt og anvendt i rigtige mange år, og alle produkter og magnetsmykker hos danolan er gennemtestet. Generelt virker magnetterapi ved at det arbejder med kroppens muskulatur, mens du har magnetsmykkerne på og 5-terapi-serien arbejder med organer og kropsfunktioner. Magneterne i danolans magnetsmykker, er medvirkende til at afbalancere kroppen og dermed skabe gode forudsætninger for at aktivere de selvhelbredende kræfter, kroppen selv skaber. Man får derfor mest magnetterapi, når man køber magnetsmykker. Har du spørgsmål angående magnetterapi eller blot nysgerrig efter at danolans store flotte udvalg af magnetprodukter, så hold dig ikke tilbage og klik ind på deres hjemmeside, hvor du finder hele udvalget og al information.

Smukke og elegante magnethalskæder

På danolans hjemmeside finder du deres store og flotte udvalg af smukke og elegante magnethalskæder, der er lavet i enten det lette titanium, gensidigt stål eller det smukke hæmatit. I danolans store udvalg finder du med sikkerhed en magnethalskæde, som passer dig, blandt de mange spændende design og modeller, der alle produceres i flotter farver. Du kan tilmed få forskellige kæder og vedhæng med til din magnethalskæde. Alle magnethalskæderne er både til forskønnelse, men de har med deres magneter eller 5-terapi ligeledes en positiv indvirkning på vores velbefindende. Lider du f.eks. af spændinger i nakken og halsen, er en magnethalskæde lige sagen, da den med magneter a’ 3000 gauss har en afslappende effekt. Søger du mere viden, eller har du specifikke spørgsmål vedrørende en bestemt magnethalskæde eller 5-serie-model, så er du mere end velkommen til at klikke ind på deres hjemmeside, eller give dem et ring. Har du lyst til at prøve en magnethalskæde på, så tag et smut forbi den fysiske butik i Vamdrup, hvor deres personalle altid står klar til at rådgive.

 

Læs videre