Køb en crossover taske fra DEPECHE., der har designet crossbody bags til enhver kvinde med forkærlighed for rå designs. Bestil også en lækker clutch, der er perfekt til en tur i byen eller sammen med veninden på café. Med udgangspunkt i Horsens rå havnefront har dette mærke skabt nordiske designperler, som passer perfekt til den stilfulde kvinde i Danmark.

Shop en lækker crossover taske på depeche-denmark.dk

Bestil en crossover taske fra danske DEPECHE., der har designet et væld af crossbodyer til piger med fascination for de rå elementer. Hos DEPECHE. har de stort fokus på skind og læder. Leder du efter en ægte læder crossover taske eller hvad med en crossbody i skind? Se de smukke designertasker, der er nemme at bringe med på cykelturen, og som du kan have alle dine småting i. Bestil f.eks. en crossover med nitter og flet, eller hvad em en crossbody taske i vasket læder? Prøv at se, om du ikke kan finde en ny yndlings crossover taske i udvalget på depeche-denmark.dk.

Rå clutch fra dansk designervirksomhed

Bestil en lækker clutch fra DEPECHE., der tilbyder clutches i rå og trendy design. Med udgangspunkt i Horsens havn, hvor mærket startede, har de designet skind og læder clutches og andet modetøj og accessories til kvinder, der godt kan lide de lidt mere rå designs, som er kombineret med det stilfulde og de feminine elementer. Leder du efter en lækker clutch til din hverdag og til de festlige stunder i dit liv? DEPECHE. er et brand til dem, der er fascineret af det rå og det nordiske. Køb din clutch direkte på mærkets egen hjemmeside, hvor du har adgang til mange designs og farver.

DEPECHE. har designet et hav af crossover og clutch tasker. Køb også læderbukser, skindnederdele og bælter i høj kvalitet. Her er tale om en dansk designervirksomhed til dem, som ikke er bange for at skille sig ud. Bestil lækkert modetøj til kvinder og de fedeste accessories direkte på depeche-denmark.dk.

Læs videre