Navnesutten sælger mange forskellige slags sutter med indgraverede navne. Der er bl.a. MAM sutter og Philips navnesutter i sortimentet.

MAM sutter - Højeste kvalitet

Navnesutten var nogle af de første i verden, der lavede sutter med navne på, og nu har de et enormt udvalg af de bedste sutteproducenter i verden. Der er mange forskellige slags sutter, og når du skal vælge sut til dit barn, så skal du selvfølgelig gå efter dem, der ikke indeholder phthalater, PVC og BPA. Der er nemlig forskellige skadelige stoffer, som bruges i produktion af sutter, men på navnesutten.dk kan du være sikker på, at alle sutterne er BPA-fri, PVC-fri og phthalatfri. De sælger bl.a. MAM sutter, som er nogle supergode og holdbare sutter, som kan holde til nærmest hvad som helst. Når du køber en MAM sut, så kan du få dit barns navn indgraveret i sutten, så teksten ikke forsvinder ved kogning og anden rensning. MAM sutter er i super kvalitet og er uden skadelig kemi, og det er vigtigt, når det er noget som ens barn skal gå rundt med i munden.

God pris på Philips navnesutter via navnesutten.dk

Navnesutten sælger selvfølgelig også Philips navnesutter, som også er i bedste kvalitet, og her kan du også få indgraveret dit barns navn. På den måde slipper du for suttekaos i vuggestuen eller derhjemme, og du kan være sikker på, at navnet bliver siddende selv efter kogning eller en tur i opvaskemaskinen. De forskellige producenter i sortimentet laver sutter efter strengeste EU-regler i forhold til skadelige kemiske stoffer og miljø, og de er nøje udvalgte til at være en del af sortimentet. Philips navnesutter er et godt eksempel på nogle supergode sutter til nogle supergode priser, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde lige det, du skal bruge i butikken. Philips navnesutter er holdbare samt gode produkter, og med dit barns navn indgraveret er du sikker på, at kunne skelne sutten fra de andre i vuggestuen.

Læs videre