Vil du gerne give dine børn legetøj, der ikke kun underholder dem, men også udvikler dem? Så er der god grund til at overveje at tilføje Plus Plus til dine børns legetøjsudvalg.

Plus Plus er brikker, der med deres enkle form giver dine børn uendelige muligheder for at udfolde deres kreativitet og fantasi. Brikkerne kommer i forskellige størrelser og former, så du kan finde netop den variant, der passer bedst til dine børn. Hos Legebyen.dk finder du et stort udvalg af Plus Plus. Her får du i øvrigt også altid gratis fragt, når blot du bestiller for mindst 499 kroner.

En dansk skat af kreativ leg

Plus Plus er et dansk designet legetøj med en universel appel. Derfor har legetøjet ikke kun taget Danmark med storm – men også resten af verden. Med brikkerne kan dine børn bygge den ene underskønne kreation efter den anden.

Hvor andet legetøj kun har ét eller få formål, er mulighederne derimod uendelige med Plus Plus. Derfor er legetøjet også en god investering, da dine børn kan bruge timevis på at kreere med brikkerne.

Timevis af sjov og læring

Når du vælger at købe Plus Plus til dine børn, køber du ikke kun underholdning. Du giver også dine børn mulighed for at udvikle sig på en helt særlig måde.

For at kunne bygge med brikkerne, bliver dine børn nødt til at udvikle deres færdigheder inden for problemløsning, rumlig forståelse og koncentration. Det er alt sammen færdigheder, der også vil hjælpe dine børn i det virkelige liv.

Det bedste ved det hele er, at dine børn slet ikke vil opfatte det som læring. Tværtimod vil de blot lege og hygge sig i timevis med brikkerne.

Forskellige størrelser

En anden fordel ved Plus Plus er, at byggeklodserne kommer i to forskellige størrelser. Den mindste størrelse henvender sig til dig, der har børn i alderen 5-12 år. På dette alderstrin har børnene lært, at de ikke må putte små dele i munden. Med de små brikker har dine større børn derfor mulighed for at skabe fantastiske kreationer.

Har du yngre børn, bør du i stedet købe de store byggeklodser. Disse byggeklodser henvender sig til dig, der har børn i aldersgruppen 2-6 år. Byggeklodserne er større, og derfor er der mindre risiko for, at dine børn får dem galt i halsen, hvis de skulle putte dem i munden. Køb legetøj hos Legebyen.dk og få hurtigt Plus Plus hjem til din bolig.

Læs videre