Mini-Skolen.dk tilbyder ekstraundervisning til børn med faglige udfordringer i Egå, Aarhus. Hvis dit barn skal bruge et godt læsekursus eller læseundervisning i efterårsferien, så læs med her.

Læsekursus til børn med specielle behov

Mini-Skolen.dk er for børn, der er kommet fagligt bagud, og som trænger til et skub. Hvis du leder efter ekstraundervisning til dit barn i Aarhus eller omegn, så er det et godt sted at lede, for her tilbydes bl.a. læsekurser og matematikundervisning til børn med faglige udfordringer. Der er mange forskellige grunde til at børn kan komme fagligt bagud, men det farlige er, hvis de bliver sat af og mister deres selvtillid på området. Og det er der faktisk ingen grund til, for selvfølgelig kan alle børn lære at læse og at regne. Men nogle børn har måske brug for en anden pædagogik for at få ordentligt hul på det. Med et koncentreret læsekursus kan dit barn indhente de andre elever i klassen og vil helt sikkert få højnet læseglæden. Et læsekursus kan være et koncentreret solo-kursus eller på et lille hold, hvor eleverne er ordnet efter niveau. Læs mere på www.mini-skolen.dk.

Nærværende læseundervisning i efterårsferien - Solo eller hold

Hos Mini-Skolen.dk tilbydes også læseundervisning i efterårsferien i Aarhus området. På den måde kan barnet bruge noget at ferien på at styrke sig fagligt og komme tilbage til skolen efter ferien og være tættere på de andre elevers faglige niveau. Med koncentreret læseundervisning i løbet af efterårsferien vil det helt sikkert kunne mærkes, at barnet har fået styrket sine kompetencer og sin selvtillid i forhold til danskundervisningen i skolen. Karla Jensen er uddannet folkeskolelærer i dansk og matematik og har arbejdet i over 20 år i både folkeskolen og i specialklasser, så hun har erfaring med målrettet pædagogik og med at undervise børnene på deres præmisser. For børn har forskellige styrker og udfordringer og har mange forskellige måder at lære på, og det er det som er folkeskolens problem; At de alle forventes at kunne lære lige godt på den samme måde. Læs mere om læseundervisning i efterårsferien til dit barn på hjemmesiden.

Læs videre