Alt tøjet på BabyRiget er nøje udvalgt i forhold til kvalitet, design, bæredygtighed og komfort. Deres målgruppe er børn i alderen i 0-8 år. Børnetøjet inkluder bl.a. Mikk-Line regntøj og en  MarMar heldragt.

Send dit barn ud i regnen med let, blødt og fleksibelt Mikk-Line regntøj

Som forældre er det vigtigt at finde det rette tøj til sit barn. Eftersom vi bor i et land, hvor det regner ofte, så er det essentielt at have et godt sæt regntøj til barnet. Med Mikk-Line regntøj får du regntøj, der er let, blødt og meget fleksibelt. Når børnene har Mikk-Line regntøj, kan de bevæge sig frit, da tøjet ikke hæmmer bevægeligheden. Derudover er Mikk-Line regntøj todelt, hvilket er praktisk, da jakken eller bukserne dermed kan bruges hver for sig. Regntøjet kan købes i mange flotte farver til både drenge og piger. Er du i tvivl om størrelsen på det ønskede tøj, så kan du blive klogere på det i deres størrelsesguide. Køber du en gave hos BabyRiget, kan du desuden vælge at få den fint pakket ind.

Find en smart MarMar heldragt med sidelukning på www.babyriget.dk

Mærket MarMar Copenhagen har designet to populærere heldragter, som altid er på lager på BabyRiget. Det tæller deres MarMar heldragter Rubetta og Rex. En MarMar heldragt er økologisk og dejlig blød i stoffet samt med fine detaljer, hvilket virksomheden også er kendt for. Rubetta er populær grundet den bløde kvalitet og sidelukningen, der går fra skulder til fod. Den model af en MarMar heldragt er oplagt til præmature, nyfødte og små babyer. Hvor Rubetta er tiltænkt til brug i løbet af dagen eller som natdragt, så er Rex tiltænkt til udendørs brug. Den fås også med sidelukning med knapper og bindesnøre. Derudover er det en dejlig varm og funktionel heldragt, der også er perfekt som køredragt eller når I skal på tur. Farverne på en MarMar heldragt skifter sammen med de nye kollektioner, der udkommer flere gange om året.

Tøjet er nøje udvalgt med omtanke for miljøet. Baby- og børnetøjet er blevet testet grundigt. Ud over det kan det tåle at blive vasket mange gange, da der er fokus på at minimere overforbruget af tøj. Tøjet er stilfuldt og moderne, og alle produkter er økologiske. Udvalget på hjemmesiden dækker over Mikk-Line regntøj og MarMar heldragter. Begge er danske brands.

Læs videre