Karlsson ure og Leitmotiv pendler er sikre hit blandt danskerne. De to brands, som hører under boliginteriørvirksomheden Present Time, kan købes af erhvervskunder på present-time.dk, og i det følgende kan du læse mere om de forskellige brands og deres lækre produkter, samt hvordan du kan blive forhandler af disse.

Køb flere produkter såsom Karlsson ure online

Karlsson ure er kendetegnede ved deres nedtonede farver, simple design og høje kvalitet, hvor du kan få rigtig meget for pengene. Du kan købe Karlsson ure, der står på gulvet eller hænger på væggen, ligesom de også har designet nogle meget elegante og fine vækkeure, som bidrager til, at morgenen bliver mindre hård og sur. Karlsson ure er æstetiske pragteksemplarer, som bare må ses i levende live. Køb online på present-time.dk, såfremt du gerne vil blive forhandler af de smukke Karlsson ure, hvis tidsløse og minimalistiske udtryk betyder, at de er sikre valg for mange danskere, som elsker, når det klassiske møder det moderne. Bag hjemmesiden står firmaet Columbine, som du kan blive klogere på i næste afsnit.

Elegant Leitmotiv pendler

Da Columbine blev grundlagt tilbage i 2002, var det med en ambition om at sælge smukke og håndlavede lys fra Israel og Egypten. Meget er dog sket siden. For den danske virksomhed, som har hovedsæde i Nordsjælland, har med bragende succes etableret sig på markedet. I dag varetager de produkter fra bl.a. Present Time, som forhandles af nogle af de mest kendte og eksklusive forhandlere rundt omkring i hele verden. Af disse fantastiske produkter kan der bl.a. nævnes Leitmotiv pendler. Leitmotiv pendler er, ligesom Karlsson ure, karakteriserede ved et elegant og let udtryk, som rent æstetisk er en fryd for øjet. Hvis du er interesseret i at blive forhandler af Leitmotiv pendler, skal du blot klikke ind på present-time.dk, hvor du finder en ansøgningsformular. Det er nemt og overskueligt, men hvis du alligevel skulle have nogle spørgsmål, finder du også kontaktoplysningerne derinde, så du kan få den nødvendige hjælp. God fornøjelse.

Læs videre