Oris har længe været kendt for nogle af de bedste mekaniske ure i verden. Guldsmed Østergaard tilbyder serier som Aquis og Big Crown Pilot i udvalget. På www.guldsmedoestergaard.dk finder du også herreure og dameure fra danske Ole Mathiesen.

Oris Big Crown Pilot ure – mekanisk kvalitet

Du kan trygt købe dit Oris Pilot ur eller en model fra en anden serie hos Guldsmed Østergaard, da dette er en autoriseret forhandler af mærket. Dette mærke, som blev stiftet i Schweiz tilbage i 1904, står for skønheden ved et godt stykke mekanisk håndværk. Du vil hurtigt opdage, at Oris ure ikke er kendetegnet ved funklende diamanter eller andre distraktioner. Det er stadigvæk de samme stolte traditioner, der går igen, og mærket lader det gode håndværk tale for sig selv. Mottoet ”Real watches for real people” beskriver Oris herreure og dameure godt. Det funktionelle element gør dette til et unikt mærke, i en verden hvor overdådigt design er tonegivende. Oris ure fra serierne Artelier, Aquis, Big Crown Pilot, Chronoris med mere er alle kendetegnet ved den usammenlignelige kvalitet.

Ole Mathiesen ure til mænd og kvinder hos Guldsmed Østergaard

Man behøver ikke at kigge uden for Danmark for at finde en urproducent i verdensklasse. Ole Mathiesen har været til i over 100 år, og dette mærke fra København har efterhånden også udgivet en del kollektioner. Du finder bl.a. modeller fra 1919 Heritage, Classic og Royal Marine i sortimentet og også de stilfulde Classic 18 karat guldbelagte ure. Er du på udkig efter et Ole Mathiesen ur som gave? Guldsmed Østergaard hjælper gerne med indpakningen samt en personlig og håndskrevet besked. Et Ole Mathiesen herreur eller dameur er kendetegnet ved det stilfulde og tidløse element. Det er klassisk design, når det er bedst. Se alle modellerne fra Ole Mathiesen online på www.guldsmedoestergaard.dk.

Et ur siger meget om personen, der bærer det. Hvis du kigger efter ure fra mærker som Ole Mathiesen og Oris, kan Guldsmed Østergaard hjælpe, uanset hvor du befinder dig i landet. Kig nærm ere online på guldsmedoestergaard.dk.

Læs videre