Wellnessudstyr.dk er med deres store udvalg af klinikudstyr, et ideelt sted at handle for dig med din egen klinik. Her finder du alt lige fra farve til bryn og vipper og penne til tandblegning til udstyr til sterilisering og udstyr til desinfektion, som du kan læse mere om nedenfor.

Udstyr til sterilisering samt desinfektion

Wellnessudstyr.dk er et oplagt sted at handle, hvis du mangler nyt udstyr til din klinik. Sortimentet byder på alt fra de nyeste maskiner på markedet til lækre cremer og engangsartikler. Som klinikejer er det uhyrevigtigt at have styr på hygiejnen og derfor finder du et stort udvalg af udstyr til sterilisering og udstyr til desinfektion hos Wellnessudstyr.dk, så du kan holde biksen ren. Wellnessudstyr.dk har nøje udvalgt deres sortiment og det betyder, at du udelukkende vil finde smart udstyr, der både er praktisk, funktionelt og med masser af value for money. Sortimentet af udstyr til sterilisering og udstyr til desinfektion byder dels på større maskiner, men også på simple rengøringsartikler og væsker, der er nødvendige, hvis man ønsker at opretholde hygiejnen. Du kan selv udforske udvalget af udstyr til sterilisering og udstyr til desinfektion ved at klikke ind på www.wellnessudstyr.dk, hvor du også finder et stort udvalg af andet udstyr til klinikker.

Flotte farver til bryn og vipper

En skønhedsklinik kan udføre mange forskellige typer af klinikarbejde. Er du specialiseret i øjenbryn og øjenvipper, byder det store sortiment hos Wellnessudstyr.dk med garanti også på noget som du kan bruge i det daglige arbejde og som kan tilfredsstille dine kunder. Hos Wellnessudstyr.dk har de samlet nogle af markedets bedste produkter til bryn og vipper. Udover at byde på forskelligt udstyr til behandling af øjenbryn og vipper, byder sortimentet også på et stort udvalg af forskellig farve til bryn og vipper. Udvalget af farve til bryn og vipper er nøje udvalgt og giver et fantastisk resultat. Du kan vælge imellem mange forskellige nuancer blandt udvalget, samt farve til bryn og vipper, der tager hensyn til følsom hud og øjne – blandt andet fra Refectocil, der er et populært og anerkendt mærke inden for vipper og bryn. Udforsk det store sortiment hos Wellnessudstyr.dk og giv dine kunder byens flotteste bryn og vipper.

Wellnessudstyr.dk byder på udstyr og produkter til klinikker fra A til Z til skarpe priser.

Læs videre