Plastikkirurgi er blevet en almindelig ting i dagens samfund. Det skyldes, at flere og flere gerne vil have mere indflydelse på deres udseende. Her er botox det mest populære at få lavet, hvor du kan få fjernet dine rynker ved brug af botox. Der findes dog også mange andre plastikkirurgiske indgreb, som du kan få lavet på hele kroppen, hvis det er noget, som du gerne vil prøve. Det kan f.eks. være brystoperationer eller fedtsugninger på din krop.

Botox og indgreb ved ansigtet

Botox er det mest brugte indgreb i ansigtet. Det kan du bl.a. finde hos Kosmetisk Hviidsminde. Her får du sprøjtet botox ind på en bestemt muskel. Den blokerer signalet mellem nerven og musklen. Det medfører, at musklen bliver svag og ikke kan bevæges efter 14 dage. Det gør så, at underhuden kan hele, da huden ikke brækkes hele tiden grundet bevægelser i ansigtet. Effekten forsvinder efter 3-4 måneder. Det er derfor ikke et permanent indgreb, hvis du får lavet botox. Af andre indgreb i ansigtet kan der nævnes lip-filler og næsekorrektioner, hvis du er utilfreds med dine læber eller din næse.

Brystæstetik

Hvis du er utilfreds med størrelsen på dine bryster, så er der her også mulighed for at ændre på det. Du har mulighed for både at forstørre dem og reducere dem. Ved en brystforstørrende operation kan du ændre formen og størrelsen ved brug af implantater. Du kan her selv bestemme størrelsen, hvilket giver en stor frihed for mange. Ved en brystreduktion kan du reducere størrelse på dine bryster. Det kan der være flere grunde til, at folk vælger at få gjort. Det kan være af komfortmæssige grunde, da det kan være ubehageligt, hvis brysterne er for store. Hertil vælger andre det af æstetiske grunde, da det kan være med til at skabe en mere proportionel figur for kvinder.

Kropsæstetik

Du kan få lavet en fedtsugning på din krop, hvis du har svært ved at tabe dit fedt og gerne vil af med det på et bestemt område. Det kan være på din mave, baller eller et tredje sted. Det fungerer ved, at du får fjernet overskydende fedt fra din krop igennem kirurgi. Det kan skabe en mere slank statur. Hertil kan du også få opstrammet din hud, hvis du oplever, at du har overskydende hud eller meget slap hud efter behandlingen.

Læs videre