Hos www.nrkosmetik.dk har de styr på alt, du bør vide om nail art og produkterne, der hører hertil. Du finder bl.a. de meget populære og holdbare Semilac gel polishes på hjemmesiden – men ønsker du maksimal kundeservice og måske et kursus, kan du også besøge negle salonen i Kolding.

Semilac gel polish i et væld af farver

Når man får lavet negle, vil man som regel gerne have dem til at holde i en længere periode. Dette kan du nemt opnå hjemmefra med Semilac gel polishes fra NR Kosmetik. Her finder du Semilac gel polish i hele 290 forskellige farver med ofte tilhørende farvekollektioner, så du er sikker på at finde en farve, der passer perfekt til årstiden, dit outfit, dit humør eller hvad end du ønsker, din Semilac gel polish skal matche. Det er en smart og holdbar metode at bruge UV lys, når du behandler dine negle med Semilac gel polish, som har mulighed for at holde i helt op til tre uger ad gangen. Bring neglesalonen hjem til dig med produkter fra NR Kosmetik.

Negle salon i Kolding

Ønsker du god kundeservice, der både har kompetence og uddannede eksperter bag sig? Hos NR Kosmetik er dette lige præcis, hvad du får, når du søger deres rådgivning. Både på NR Kosmetiks hjemmeside, såvel som i deres fysiske negle salon i Kolding, finder du professionel hjælp og rådgivning til dig og dine negle. Negle salonen i Kolding har åbent hver mandag til fredag samt om lørdagen efter aftale – så der er rig mulighed for at få den fulde service, hvis du ønsker fysisk at snakke med en af de ansatte fra negle salonen i Kolding. Du finder desuden også de mange kurser fra NR Kosmetik i selve negle salonen i Kolding – her tilbydes kurser til forskellige niveauer og specifikke teknikker indenfor nail art.

Gør et kup hos NR Kosmetik, både hvad angår produkter og kundeservice af høj kvalitet. Her er du sikker på at finde de bedste produkter på markedet og få ydet service af ikke bare kompetente, men uddannede, eksperter.

 

Læs videre