Prøv selv det udsøgte saltskrub og naturlige bade salt, der er fremstillet af Badeanstalten. Det er et dansk firma, som producerer kropspleje og hudpleje i hånden.

Køb lækker bade salt på badeanstalten.dk

Den simpleste måde at opgradere en badeoplevelse på er ved at tilføre bade salt af en høj kvalitet. Badeanstalten producerer aroma-terapeutiske bade salte, der også er perfekte til fodbadet. Du får en skøn wellness oplevelse i eget badeværelse – perfekt til ordentlig afslapning efter en lang dag på arbejdet. Bade salt herfra fås med aromaer af agurk, mynte, nektar m.m. Udover at være behageligt har bade salte fra denne producent fra Nørresundby også en række sundhedsfremmende egenskaber. Med bade salt herfra opnår man lindring af muskler, lettelse af menstruationssmerter og en katalysator til et sløvt system.

Saltskrub til en aften med pleje og velvære

Saltskrub er et andet populært produkt fra Badeanstalten. Fælles for al kropsplejen og hudplejen fra dette danske brand er deres filosofi med at holde det simpelt og naturligt uden at holde det alt for simpelt. Inspirationen er hentet fra gamle traditioner, som man ved, der virker, men der benyttes også moderne viden og teknologi for at skabe et fuldkomment produkt. Resultatet er rensende og nærende saltskrub og andre skønhedsprodukter af en sublim og ren kvalitet. Oplev forskellen på et karbad med eller uden aroma-terapeutisk saltskrub fra Badeanstalten af. Handel ind online til selvforkælelse, eller giv en gave til hende eller sågar ham, som elsker at gøre noget ud af sig selv. Du kan købe saltskrub og de andre produkter enkeltvis, eller du kan bestille en hel gaveæske hjem med flere typer af sæber. Læs også mere om den naturlige filosofi, ingredienser osv. på badeanstalten.dk.

Badeanstalten holder fast ved rødderne og de traditioner, som man ved, der virker. Derfor får du altid naturprodukter uden de kedelige stoffer som fx sulfater, når du bestiller skønhedsartikler herfra. Klik ind på badeanstalten.dk, og gå på opdagelse i et dansk univers af rent saltskrub og bade salt.

Læs videre