Badeanstalten ligger inde med de skønneste plejemidler til krop og hår. Køb fast håndsæbe, massageolie, badesalt, salve, kropsolie og meget mere til at forkæle dig selv, eller måske en du holder af? De forskellige plejemidler er alle produceret på fabrikken ved Aalborg, hvor man bliver mødt af en aromatisk oplevelse med naturlige dufte, så snart man træder ind i lokalerne.

Fast håndsæbe fra Badeanstalten - Ægte wellness

Badeanstalten tilbyder fast håndsæbe, der er perfekt at placere ved badeværelsesvasken. Deres faste håndsæbe er fremstillet i smukke design og farver, så de også er skønne at se på. Deres sæbe er som en unik historie, der skal fortælles, hvor hvert ord er en særskilt, naturlig ingrediens. Sammenspillet mellem de kvalitetsrige råvarer gør, at man opnår nogle luksuriøse egenskaber i sæberne, uden at der er tilsat potentielt skadelige kemikalier. Vejen til velvære starter på badeanstalten.dk, der tilbyder nogle spændende oplevelser med deres faste håndsæber. Hvorfor ikke prøve en ny næste gang, du bestiller?

Plejende massageolie fra badeanstalten.dk - En nærende oplevelse for din hud

I udvalget på badeanstalten.dk tilbyder de også massageolie og badeolie i fantastisk kvalitet. Badeanstalten har brugt lang tid på at udvikle enestående massageolier bl.a. ved at eksperimentere med naturens ingredienser på ny vis. De stolte sæbetraditioner er dog stadig en fast søjle i udvalget af badeolier og massageolier på www.badeanstalten.dk, ligesom det er gældende for resten af produkterne, der bliver fremstillet på den lille fabrik nær Aalborg. Deres badeolie og massageolie bygger på nogle unikke ingredienser som f.eks. tørolie, jojobaolie og mandelolie. Med disse olier i samspil opnår man et perfekt glid og absorbering. Prøv en af de vidunderlige massageolier. Bestil fra den veldesignede hjemmeside, hvor du også med fordel kan kigge nærmere på de andre lækre plejemidler, der er tilgængelige.

Bliv fristet af de unikke massageolier, faste håndsæber, salver, læbepomader og andet skønt i pleje. Badeanstalten har udviklet nogle gennemgribende fantastiske produkter, hvor du lige nu også kan vælge imellem fine muligheder inden for desinfektionsgel og shampoo.

Læs videre