Er du vild med økologiske produkter baseret på 100 % naturlige ingredienser? Hedenhus er et rigtig godt sted at starte, hvis du er på udkig efter bæredygtige og økologiske produkter til en god pris. Her finder du blandt andet et stort udvalg af æteriske olier og flydende olier, herunder jojobaolie. Læs mere her i artiklen og bliv klogere på de mange produkter.

Lav hjemmelavet kosmetik og bee’s wraps med økologisk jojobaolie fra hedenhus.dk

Hvis du er på udkig efter naturlige og økologiske produkter fra en virksomhed med fokus på bæredygtighed, så bør du helt sikkert se nærmere på Hedenhus og deres store sortiment af billige, økologiske produkter. På deres hjemmeside finder du blandt andet et bredt udvalg af flydende olier, hvor du både kan finde basisolier og bæreolier, der kan bruges til massage eller aromaterapi. Her byder udvalget blandt andet på mandelolie, aloe vera olie og jojobaolie, hvor sidstnævnte er en koldpresset olie udvundet fra jojobanødder. Som en ekstra bonus kan du, når du klikker dig ind på det enkelte produkt på deres hjemmeside, meget ofte finde et link til deres egne kosmetikopskrifter indeholdende produktet. På den måde får du mulighed for at lave din egen hårvoks, myggespray eller læbepomade med eksempelvis jojobaolie. Jojobaolien er en voks i væskeform og kan derfor desuden bruges til at lave hjemmelavede bee’s wraps med, der er et naturligt alternativ til film eller stanniol – hvilket du også kan finde en udførlig guide til fremstillingen af på deres hjemmeside. Alt i alt er du godt klædt på til at vælge naturlige produkter ud fra deres grundige beskrivelser af produkterne. Hold dig ikke tilbage, men køb ind til fremstillingen af dine egne kosmetiske produkter baseret på naturlige ingredienser fra www.hedenhus.dk allerede i dag.

Æterisk olie med unikke egenskaber – Kanelbarkolie, rosenolie og lavendelolie

Udover flydende olier finder du også et bredt udvalg af æteriske olier på deres hjemmeside, der er ufortyndede, aromatiske planteekstrakter udvundet fra eksempelvis blomster, planter, rødder, bark eller frugt. I deres store sortiment finder du blandt andet lavendelolie, citronella olie, rosenolie og kanelbarkolie, der alle hver især har nogle unikke egenskaber. Hvis du er på udkig efter en æterisk olie, der kan bruges til massage eller aromaterapi, går du helt sikkert ikke forgæves, hvis du starter din søgen på hedenhus.dk. Når du har fundet en æterisk olie, du vil vide mere om, bliver du også her hjulpet godt på vej med forslag til opskrifter på hjemmelavede kosmetiske produkter, når du klikker dig ind på det enkelte produkt. Her kan du også kan læse meget mere om egenskaberne ved og anvendelsesmulighederne for den enkelte æteriske olie. Besøg hjemmesiden allerede i dag og bliv klogere på de mange produkter.

Læs videre