Når det handler om hudpleje, er www.badeanstalten.dk det både sunde og kloge valg for dig. Badeanstalten står bag nogle af landets mest naturlige og skønne hudplejeprodukter, der er nærende og velværende for krop og sind. Gå selv på udkig blandt de mange flotte sortimenter, hvor du finder alt fra håndlavet sæbe og body wash til ansigtscreme og massageolie m.m. Mulighederne for at finde det rette for din krop og personlige wellness er mange, når du besøger Badeanstalten.

Håndlavet sæbe – dansk håndværk og kvalitet

Du finder de smukkeste og mest velduftende håndlavede sæber hos Badeanstalten. Håndlavet sæbe fra Badeanstalten er sund, velduftende og fyldt med vegetabilske olier, der giver en på en og samme tid naturlig og luksuriøs atmosfære. Gå selv på opdagelse mellem de utroligt lækre håndlavede sæber i forskellige duftvarianter, heriblandt kornblomst, birk, mint og mange andre. Med de mange forskellige dufte, har du altså mulighed for at finde den helt rette slags og måske endda skifte ud over tid, så duftpaletten er en ny oplevelse hver gang. Find også håndlavet sæbe som blandet gaveæske til en, du holder af.

Skab wellnessøjeblikke i hverdagen med velduftende body wash

Sæb dig ind med den skønneste body wash fra Badeanstalten, der sikrer dig både skøn duft og velværende fornemmelse over hele kroppen. Badeanstalten ønsker at gøre din personlige pleje og hygiejne til en wellness oplevelse i hverdagen, og dette lever deres body wash især op til. Find body washes i flere skønne varianter, alt efter hvad dine ønsker og præferencer er. Derudover finder du også de smukkeste og smarteste holdere til din body wash, så den altid har en fast plads i brusenichen eller ved badekarret.

Fyld hverdagen med velvære og wellness med hjælp fra Badeanstalten. Her er du sikker på at finde noget for dig.

Læs videre