Har du prøvet den magiske håndsæbe eller de autentiske badesalte fra Badeanstalten af? Her finder du den perfekte julegave til svigermor eller blot til selvforkælelse. På badeanstalten.dk kan du vælge imellem en lang række af plejemidler, der er udarbejdet på den lille fabrik i Aalborg med stor respekt for både traditioner, ny videnskab og naturligvis ingredienserne.

Køb håndsæbe direkte fra Badeanstalten fabrikken i Aalborg

Køb håndsæbe både som flydende og fast online. Hos Badeanstalten finder du bl.a. fast sæbe med mosaiktern, og du kan også købe flydende håndsæbe baseret på vegetabilske olier. Du finder en lang række bæredygtige sæber med hver deres aromatiske sammensætning. Der er ikke benyttet sulfat, ligesom for mainstream produkter. Der er dog stadig opnået det eksklusive skum, som man ofte forbinder med sulfat-baseret håndsæbe. Denne effekt er dog kommet frem vha. alternative processer og ingredienser, hvor der er holdt fast ved værdierne, som Badeanstalten bygger på. Derfor er du i stand til at købe luksuriøs sæbe af naturlige ingredienser og af en bæredygtig kvalitet på badeanstalten.dk. Køb dem enkeltvis eller i pakker. Du finder også store pakker med gæstesæbe, der egner sig perfekt til den lokale kro. Se det autentiske udvalg online og læs mere om denne fabrik inden for plejemidler og hudpleje, der holder til omkring Aalborg.

Badesalt til karbad, fodbad m.m.

Vælg også imellem en række naturlige badesalte hos Badeanstalten, som kan være med til at gøre ethvert fodbad eller karbad til noget mirakuløst. Forkæl både sind og krop med badesalt af højeste kvalitet, der er udviklet på fabrikken i Aalborg. Med disse produkter er det bl.a. muligt at lindre menstruationssmerter, modvirke ømme muskler og led, berolige sindet og bidrage med vigtige sporstoffer samt mineraler. Der er et hav af fordele ved at benytte badesalt i dit bad, og hvis du vil have den naturlige, autentiske oplevelse fra en ægte, dansk fabrik, er Badeanstalten det perfekte brand for dig.

Læs mere om Badeanstalten og deres håndsæbe og badesalt via badeanstalten.dk.

Læs videre