Er du på udkig efter materialer til et gør det selv-projekt eller nye detaljer til hjemmet, så tag et kig indenfor hos Møller & Mammen. Deres sortiment spænder nemlig lige fra et kæmpe udvalg af skruer og bolte, der er tilpasset gennem mange år, til brugsgenstande som f.eks. en knagerække til dør.

Køb både skruer, bolte og meget andet hos Møller & Mammen

Møller & Mammen forhandler et stort udvalg af bolte og skruer, der passer til et væld af forskellige formål og projekter. De har nemlig gennem årene opbygget et varieret sortiment på baggrund af et ønske om at sammensætte et udvalg, som opfylder alle deres kunders ønsker. Du er derfor i gode hænder, når du handler hos Møller & Mammen, da både deres udvalg og den service, du mødes af, er tilrettelagt med henblik på at opfylde alle dine behov. Uanset om du er på udkig efter skruer med undersænkede hoveder, linsehoveder, runde hoveder, skriver eller møtrikker, har de helt sikkert noget, der møder dine krav.

Undgå montering med en knagerække til dør

På deres hjemmeside har du også adgang til en række produkter fra Møller & Mammen, der ikke er afhængige af brugen af skruer. Så behøver du ikke ærgre dig, hvis du ikke har hænderne skruet helt rigtigt på. Der findes nemlig flere nemme løsninger, hvormed du ikke behøver at bore huller i dit hjem for at få noget hængt op. Dette kunne f.eks. være en knagerække til dør, der både er nemt at montere, flytte og bruge. Du hænger blot knagerækken over den øverste kant på døren, så holder knagerækkens design den fast, og du kan med det samme bruge den som enhver anden knagerække. Vil du gerne vide mere om en knagerække til dør, kan du altid besøge moller-mammen.dk og tage et kig på de forskellige produkter.

Gå selv på opdagelse i det store udvalg ved at følge det ovenstående link eller klikke ind på deres hjemmeside www.moller-mammen.dk. Du kan helt sikkert finde det, du skal bruge, i deres sortiment, ellers hjælper de dig gerne med at skaffe det.

 

Læs videre