Hos www.inpro.dk finder du Danmarks største lagre af alt fra marmor fliser og bordplader til trægulve, tag og facader m.m. Med over 20 års erfaring på området har Inpro A/S både et stort know how og passion for at hjælpe dig med at finde de helt rette facader. Har du brug for at se Inpro A/S’ produkter i virkeligheden, har de et flot showroom i Billund, du altid kan lægge vejen forbi.

Den helt rette type trægulv

Her på siden finder du Inpro A/S’ brede og flotte sortiment af trægulve i allerhøjeste kvalitet. Der forhandles trægulve i en lang række forskellige farvenuancer, samlinger, bredder og tykkelser m.m. Her er trægulve for enhver smag, både hvis du er til det rustikke eller det fine look. På den måde har du her rig mulighed for at finde det helt rigtige trægulv, der stemmer overens med dine ønsker og visioner. Hos Inpro A/S er der altid professionel rådgivning at hente, hvis du har spørgmål eller er i tvivl om noget, når du skal finde trægulv.

Luksuriøse marmor fliser

Hvis du ønsker dig et unikt og luksuriøst look på badeværelse, i køkken eller gulv, er du landet på den helt rigtige side. Her finder du nemlig Inpro A/S’ brede og kvalitetsbevidste sortiment af marmor fliser til enhver lejlighed. Marmor fliserne fås her i et utal af varianter, så du frit kan vælge mellem farvenuancer, behandling, størrelse m.m. Så hvad end du er på udkig efter marmor fliser, der er polerede, slebede eller noget helt tredje i sort, grå, hvid, beige eller en helt anden farve, så er du garanteret at finde noget, der matcher dine ønsker her.

Hos Inpro A/S er kvaliteten altid den højeste på markedet, og du finder facader og overflader til ethvert rum. Her leveres til hele Danmark, så du ikke behøver at hente dine nye fliser, gulve, bordplader eller hvad end, du er faldet for i de imponerende og smukke sortimenter.

Læs videre