Bad-Magasinet tilbyder mange typer badekar. Du finder også spakemi og poolkemi online.

Køb et billigt badekar af høj standard

Vælg imellem alle typer badekar hos Bad-Magasinet.dk, der har et stort udvalg af både asymmetriske og rektangulære badekar, ligesom du også kan købe fritstående eller hjørnebadekar online. Tilføj afslapning til din hverdag med et bad, du er glad for at benytte dag ud og dag ind. Hos Bad-Magasinet.dk finder du udelukkende badekar af høj kvalitet og til gode priser. Vælg imellem modeller med bobler, og spar penge på luksus og velvære. Badet er en central del af vores liv med lange historiske traditioner. En dejlig lang badoplevelse har længe været associeret med afstresning og heling af sind. Når et billigt badekar skal gå hånd i hånd med topkvalitet, så hent inspiration inde forbi hjemmesiden med navnet Bad-Magasinet.dk.

Poolkemi hos Bad-Magasinet.dk - Klor, rens m.m.

Hos Bad-Magasinet.dk er der en stor kategori med poolkemi. Der finder du alle de nødvendige kemikalier til at vedligeholde din pool. Derfor finder du både klor, rens, flokningsmiddel og poolbalancering. Du finder også kloralternativer, der er klorfrie, til gode priser online. Husk at teste pH-værdien i din pool, så den er optimal. Den skal gerne være et sted imellem 7 og 7,4. Det er ligeledes essentielt, at du tester klorværdien, så den er et sted imellem 1-3 ppm. Læs mere om poolkemi, og hvordan du vælger det rette. Bad-Magasinet.dk har samlet de bedste produkter, som går hånd i hånd med god vejledning og informative tekster. Kig nærmere på det store udvalg af kemikalier til swimmingpoolen, så du kan holde din swimmingpool ved lige. Der er visse risici associeret ved at have en pool, hvis man ikke tager sig ordentligt af den. God testning og den rette poolkemi sørger for, at du gang på gang kan tage en dukkert uden at skulle være bange for sundhedsskade.

Inde hos Bad-Magasinet.dk finder du alt i poolkemi og badekar i mange former - alt sammen af topkvalitet og til gode priser.

Læs videre