Kan du godt lide det antikke og det retro? Og bærer dit hjem også præg af din kærlighed for ting med en historisk kant, så bør du uden tvivl gå ind og se udvalget af smukke møbler og lamper fra Modern Lamps. På www.modernlamps.dk kan du både købe Roneo arkivskabe i vintage stil og franske metalmøbler i romantisk stil.

Roneo arkivskabe med historie

Mangler du mere opbevaringsplads, men ønsker du stadig at dit opbevaringsmøbel skal udstråle noget mere end ”praktisk og funktionelt”? Så kan du hos Modern Lamps købe smukke Roneo arkivskabe til opbevaring af sko, tøj, bøger, papirer m.v. Et Roneo arkivskab giver et flot og rustikt look til omgivelserne eller rummet de optræder i og kommer i en flot og rå metal finish, med træoverflade. Modern Lamps har et stort udvalg af Roneo arkivskabe, der kommer i mange størrelser og designs. Så uanset om du har en snæver entre eller en lille kantet krog i stuen, kan du med sikkerhed finde et arkivskab fra Roneo der passer i målene.

Romantisk indretning med franske metalmøbler

Er du vild med den klassiske vintage stil, så er franske metalmøbler et must i din indretning. På www.modernlamps.dk kan du finde et bredt udvalg af franske metalmøbler - alt fra franske arkivskabe til stole, sengeborde og kommoder i metal. Uanset hvilken boligstil du har, kan franske metalmøbler både give hjemmet en mere rå kant, eller en mere romantisk kant, alt efter hvordan de styles. Ønsker du at skabe et unikt og personligt hjem, med originale møbler, som ikke alle lige har, så bør du bestemt gå ind og tjekke Modern Lamps udvalg af vintage møbler og franske metalmøbler.

Har du spørgsmål til enten deres Roneo arkivskabe eller deres udvalg af franske metalmøbler eller måske noget helt andet, så kontakt dem i dag på enten telefon 28 89 44 59, eller skriv en e-mail til [email protected].

Læs videre