På www.biostoker.dk har de et stort udvalg af MGM pillefyr og stokerfyr. Her bliver du godt hjulpet på vej af deres lange erfaring på markedet og den viden, de har opbygget på området. Læs mere om udvalget og fordelene her i artiklen.

Drømmer du om et MGM pillefyr med iltstyring og askesnegl?

Hvis du har planer om at anskaffe dig et nyt fyr, eller hvis du er førstegangskøber, så er www.biostoker.dk et godt sted at starte. Her kan du trække på deres mange års erfaring og viden på området, når du skal finde frem til hvilket fyr, der er den bedste løsning for dig. Her er det blandt andet relevant at se på hvor stort et magasin, dit MGM pillefyr skal have, og om du eksempelvis er interesseret i et fyr med iltstyring og forskellige typer selvrensende funktioner. Alle deres MGM pillefyr har luftmassemåler og en selvrensende brænder, men derudover er der forskel på de forskellige modeller med hensyn til, om de også har eksempelvis halvautomatisk kedelrens, automatisk kedelrens eller motorrens af varme veksler. Nogle modeller har desuden en askesnegl, der komprimerer asken og transporterer den ud til en udvendig boks, der blot skal tømmes nogle få gange om året. De tilbyder desuden også en god service, når det kommer til reservedele og sliddele, som du også finder på deres hjemmeside. Her forhandler de blandt andet Lambda sonder, som kan bruges til de fleste fyr, der har iltstyring. Tøv ikke med at kontakte MGM, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning til at vælge det rigtige fyr til dit behov.

Træpiller og fastbrændsel – Et multi stokerfyr fra www.biostoker.dk klarer ærterne

Udover et udvalg af pillefyr, der udelukkende bruges til opvarmning ved hjælp af træpiller, finder du på www.biostoker.dk også et bredt udvalg af stokerfyr til gode priser. Et stokerfyr kan både bruges til brændsel i form af træpiller og en mængde andre materialer, som for eksempel korn, brænde eller træflis. Det kan være en fordel, hvis du ofte har adgang til forskellige typer af brændsel og derfor har brug for et kombifyr, så du altid har mulighed for at indkøbe den billigste type brændsel, uanset om det er træpiller eller fastbrændsel. Hvis det er tilfældet, kan du med fordel se nærmere på sortimentet på deres hjemmeside, der både byder på korn- og pillefyr samt multi stokerfyr med forskellige features som autorens, iltstyring og askesnegl.

Læs videre