Bemærk webshoppen Havehobby.dk, hvis du kigger efter springvand, læsejl og hængeparasoller. Køb også minidrivhus, plantekasser, træbænke og andet til haven. De rådgiver altid med et smil, så tøv ikke med at ringe til dem på kontortider imellem kl. 9 og 15.

Flot springvand til stærke priser og med et højere serviceniveau

Få rigtig meget springvand hos Havehobby.dk for dine kroner og ører. De sælger nemlig alt fra fuglebade til havespringvand. Køb unik vandkunst i form af klassiske vandfontæner, eller vælg moderne og stilfulde modeller, der kommer med funklende LED-belysning. Hos Havehobby.dk har de inddelt springvand i nogle kategorier. Du kan bl.a. købe vandkunst i granitsten til at placere i haven. Du finder også en anden kategori med et smukt sortiment inden for vandfontæner. Derinde er der både indendørs og udendørs springvand online. Det er ikke svært at forstå, hvorfor så mange danskere med have prioriterer springvand. Man får ikke blot noget flot at se på. Med springvand får man også den skønne lyd af rislende vand, der har en afslappende effekt. Se det store udvalg nu, og spar penge på flot vandkunst til din have eller til at pynte inde i selve boligen.

Pæne læsejl - beskyttende læskærme til at bremse blæsten i haven

Én ting er at eje en flot have, men det skal selvfølgelig også være behageligt at sidde udenfor. Overvej, om læsejl kunne være aktuelle. Hvis du afskærmer din have med læsejl, kan det medføre en rigtig god effekt. Havehobby.dk har valgt at sælge et stort udvalg af læhegn og læskærme. Det kommer dig til gode ved, at du med sikkerhed også kan finde et design, der passer godt til haven på din grund. Sommerhusgrundene er som regel de mest udsatte på grund af deres tætte beliggenhed ved de danske kyststrækninger. Vinden rusker dog ikke kun ved kysten. Vi har mange flade arealer med marker her i Danmark. Hvis man har hus og have sådan et sted, vil kraftig vind ofte være hverdag. Opsætning af læsejl er en effektiv måde at sætte en stopper for problematikken. Det vil næsten være en skam ikke at benytte læskærme sådan et sted.

Læs videre