Inpro A/S sælger flotte fliser i både natursten og keramik samt bordplader, gulve og facadebeklædning. Hvis du vil vide mere om en eksklusivt stor skifer plade eller om porcelænsfliser, så kan du læse med her.

Porcelænsfliser i smukke farver

Hos Inpro A/S kan du finde alt i fliser, både keramiske og natursten. De har et enormt udvalg, og du kan se deres flotte sortiment i Billund, hvor de har showroom. De har mange års erfaring og er professionelle i deres rådgivning. Alle kunder kan finde lige det, de skal bruge ved samtaler med de dygtige medarbejdere om, hvad de drømmer om i farver, overflader og typer samt de praktiske behov til deres fliser. På inpro.dk kan du udover natursten også finde et flot udvalg af porcelænsfliser, og de har faktisk nogle eksklusivt store keramiske fliser. Deres porcelænsfliser kommer i mange forskellige overflader og farver og vil kunne matche til enhver indretning eller smag. Porcelænsfliser er praktiske, for keramiske fliser er enormt hårde og slidstærke. De kræver ingen overfladebehandling og kan rengøres med skrappe midler uden at tage skade. Find lige det, du skal bruge på deres hjemmeside, hvor du kan se det flotte udvalg af flotte store klinker.

Flot skifer plade

Inpro A/S har også stores skifer bordplader til gode priser. De sælger skifer plader i standard mål, og hvis du ønsker overfladebehandling eller bearbejdning af pladen, så leverer de den til deres stenhugger i Vejle, som du kan aftale efterbehandlingen med. Skifer er et godt materiale til bordplade, for det er lagdelt og har dermed en støjdæmpende effekt, når fx opvaskemaskinen tømmes eller der arbejdes på køkkenbordet på anden vis. Skifer plader er relativt lette at installere, da de fleste håndværkere kan skære i skifer med en almindelig vinkelsliber. Når en skifer plade installeres i køkkenet skal den lige overfladebehandles to gange med et par timers mellemrum. Og bagefter er den klar til brug i årevis, før den skal have en omgang mere. Den er let at rengøre og robust til groft arbejde. Skifer falmer ikke og ser smukt ud selv efter mange års brug.

Læs videre