Hvad enten man er ved at renovere sit køkken eller sit badeværelse, og man godt kunne tænke sig et moderne og råt udtryk, så bør man kigge ind forbi Borghus Design. Her tilbydes der nemlig populære microcement bordplader og microcement gulve. Man kan se nærmere på begge dele ved at besøge hjemmesiden www.borghusdesign.dk.

Microcement bordplader giver et råt og moderne udtryk

Igennem de seneste år er det blevet stadigt mere populært at anvende beton og cement i sit hjem, fordi det er med til at give et moderne og råt udtryk som supplement til indretningen. Hos Borghus Design, som er beliggende i Jylland nær Silkeborg ikke langt fra Aarhus, har man specialiseret sig i at bruge microcement i blandt andet bordplader. Microcement bordplader har flere fordele. De er blandt andet utroligt nemme at vedligeholde og rengøre med en våd klud. Designet er desuden helt unikt i sit udtryk, så man får præcist det look i sit køkken, som man godt kunne tænke sig. Hos Borghus Design tilbydes der microcement bordplader i mange forskellige farver og størrelser. Man kan kigge meget nærmere på udvalget ved at besøge hjemmesiden www.borghusdesign.dk.

Microcement gulv - Minimale vedligeholdelseskrav

Hvis man er på udkig efter et nyt gulv til sit hjem, og man godt kunne tænke sig et, som både er moderne i udtrykket, og som også er utroligt nemt at vedligeholde, så bør man kigge nærmere på et microcement gulv. Hos Borghus Design kan man vælge imellem en lang række af microcement gulve, som fås i mange forskellige nuancer. Fælles for dem alle er et råt udtryk, som er med til at skabe en helt særlig stemning i rummet. Microcement gulve har en slidstærk overflade, som er nem at rengøre. Gulvene er derfor velegnede i alt fra stue og køkken til bryggers. Man kan se nærmere på de fantastiske gulve ved at besøge Borghus Design på hjemmesiden www.borghusdesign.dk.

På hjemmesiden www.borghusdesign.dk forhandles der alt fra gulve til bordplader af microcement.

Læs videre