Den sjællandske håndværkervirksomhed Profilmontage ApS er et sikkert valg for dig, der har brug for professionel og pålidelig hjælp til at få monteret et ståltag eller stålplader. Læs med her eller klik ind på deres brugervenlige, overskuelige og intuitive hjemmeside, profilmontage.dk, og bliv meget, meget klogere på den erfarne virksomhed

Stålpladetag i højeste kvalitet

Profilmontage ApS er altid garant for et godt tilbud og en god pris på stålpladetag. Den populære virksomhed arbejder med mange forskellige slags stålplader, når de lægger tage, så uanset om du er på udkig efter stålpladetag med teglprofil, trapezformet stålpladetag eller noget syttende, kan du uden tvivl finde det hos Profilmontage ApS, som siden 2011 har gjort et væld af forskellige kunder i hele det ganske danske land glade. Fællesnævneren for alle de forskellige ståltagplader er, at kvaliteten altid er i top, mens prisen holdes i bund. Derudover er de også karakteriserede ved at være enormt elegante og i et smukt design. Foruden det rent æstetiske og de lave priser er der mange andre gode årsager til at vælge stålpladetag frem for andre alternativer.

Få monteret ståltag med op til 40 års garanti

Hvis du får Profilmontage ApS til at montere et ståltag, får du nemlig et tag, hvor du undgår mos, alger og de mange udgifter, der er forbundet med fjernelse af disse, ligesom du også får op til 40 års garanti. Den dygtige håndværkervirksomhed og deres kompetente medarbejdere har været mange år i branchen. Derfor er du altid i sikre hænder, når du vælger dem til at montere et ståltag på dit hus. Men som en ekstra sikkerhed – og fordi Profilmontage ApS vejer kundetilfredshed og –service højt – er virksomheden også medlem af Byg Garanti, der er en hjælp til den private forbruger, hvis der mod al forventning er mangler eller fejl ved ståltag monteringen. Så hvorfor ikke få monteret dit nye ståltag af Profilmontage ApS allerede i dag?

Læs videre