E. Krag Råstoffer A/S har et stort udvalg af granit fra hele Skandinavien samt grus, sten og sand til mange formål. Læs bl.a. mere om deres stabilgrus her.

Granit i alle farver til alle formål

Granit kommer i enormt mange forskellige farver og har forskellige formål. Granitskærver kan bl.a. lægges i havestier eller bede, da de er smukke at se på. E. Krag Råstoffer A/S sælger granit i alle størrelser, og det giver dig mulighed for at finde lige den størrelse skærver, sten eller blokke, som du skal bruge. Deres kvalitetsgranit kommer bl.a. fra stenbrud i Norge, Sverige og Bornholm, og kommer i mange forskellige farver. Der findes rød, sort, hvid og mange slags grå granit, og du vil helt sikkert kunne finde den perfekte farve til de bede eller stier, som du skal anlægge. De sælger til professionelle kunder, og samarbejder med mange forskellige brancher for at yde den bedste service og hurtigste levering. De laver også skræddersyede løsninger, hvis du skal bruge noget helt specielt. Se deres store udvalg af granit på www.ekrag.com, hvor du uden tvivl vil kunne finde det, du skal bruge.

Skal du til at lægge fliser? Sikre dig en jævn overflade med stabilgrus fra ekrag.com

Stabilgrus er nødvendigt, når man lægger fliser. Det stabiliserer underlaget, og sikrer at fliserne bliver der, hvor de bliver lagt. Ellers kan fliserne forflytte sig, hæve og sænke sig, hvilket skaber en ujævn terrasse eller underlag. Hos E. Krag Råstoffer kan du købe stabilgrus, som sikrer dig et godt fundament for bygge- og anlægsopgaver. Det er en vigtig del af processen, når man anlægger fliser og andre slags underlag, da det giver et godt fundament, som sikrer en plan overflade og jævne fliser. Hvis du skal bruge stabilgrus kan du kontakte dem for priser og levering, og de vil helt sikkert kunne give dig et godt tilbud. De sælger til professionelle, og til mange forskellige brancher inden for byggeri- og anlæg, og samarbejder med dygtige partnere for at sikre de bedste resultater for deres kunder. Du kan være sikker på at få personlig service og hurtig levering lige til byggepladsen. Læs mere om deres udvalg af stabilgrus på ekrag.com.

Læs videre