Skal du bruge træpiller til dit pille fyr? Så kan du hos Jysk Biobrændsel finde et stort udvalg af kvalitets træpiller, træbriketter og andet biobrændsel. I sortimentet finder du blandt andet de populære Ekman træpiller, der er i høj kvalitet og særdeles velegnet til pille fyr.

Få fri fragt på Ekman træpiller (gælder hele landet)

Jysk Biobrændsel har siden 1999 leveret biobrændsel til hele Danmark og er eksperter i biobrændstof. De kan hjælpe dig at finde den helt og det produkt, der passer bedst til dit behov. Hos Jysk Biobrændsel er kunden i fokus og af samme grund tilbyder virksomheden også fri fragt i hele landet. Gå ind på www.jyskbiobraendsel.dk og se og læs om det store udvalg af kvalitets biobrændsel, de forhandler. Ekman træpiller er en god løsning, hvis du gerne vil passe på miljøet, da de er CO2-neutrale. Træpillerne fra Ekman udleder altså ikke mere CO2, end træet de kommer fra. Har du spørgsmål til Ekman træpiller eller nogle af de øvrige produkter Jysk Biobrændsel forhandler, så kontakt dem i dag og få yderligere råd og vejledning.

Henvend dig via deres kontaktformular eller på telefon 76 69 00 10.

Lave priser på RUF og Scandbio træbriketter

Træbriketter er ligesom træpiller CO2-neutrale og produceret med omtanke for miljøet. Træbriketterne produceres blandt andet af affaldstræ fra træ- og møbelindustrien, så det ikke går til spilde, men genanvendes. Af samme grund vælger flere og flere danskere også at fyre med træbriketter i deres brændeovn. Træbriketter har en lang række fordele, som gør dem til et attraktivt valg som biobrændsel. Ikke nok med at træbriketterne er lette at opbevare, så har de også et meget lavt fugtindhold, der ligger på ca. 6-8 %. Det lave fugtindhold i træbriketterne gør, at de afgiver mere energi sammenlignet med almindeligt brænde og er derfor en mere effektiv type biobrændstof. På www.jyskbiobraendsel.dk sælger de billige træbriketter i høj kvalitet, som sikrer dig tørre briketter med høj brændværdi.

Læs videre