Leder du efter et firma, der leverer kvalitetsprodukter til det offentlige byrum, går du ikke galt ved at tage et kig på www.zenzo.dk. ZENZO viser dig deres udvalg på siden, hvor du blandt andet kan se cykelparkering og forskellige former for affaldshåndtering.

Vær sikker på cykelparkering i kvalitet

Klikker du ind på deres hjemmeside, vil du hurtigt kunne danne dig et godt overblik over deres store udvalg af kvalitetsprodukter til byrummet. ZENZO har en stærk vision om at gøre byrumsinventar mere miljøvenligt og æstetisk flottere på samme tid. Dette kan du blandt andet se ved deres cykelparkering. De leverer anderledes og funktionel cykelparkering til det offentlige byrum, hvor cyklister nemt og sikkert kan parkere deres cykler. I deres udvalg af cykelparkering finder du mange forskellige løsninger, der skaber organiseret cykelparkering i områder hvor der kan være mange mennesker og biler. I deres udvalg af cykelparkering finder du både løsninger, der kan rumme mange cykler, og nogle, der er designet til få cykler.

Gode løsninger til affaldshåndtering

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også tage et kig på deres udvalg af affaldshåndtering. Der er mange måder man kan affaldssortere på, og benytter du dig af deres løsninger, vil du være sikker på at få æstetiske og funktionelle løsninger. I deres udvalg af løsninger til affaldshåndtering, kan du både finde nedgravede affaldssystemer, affaldssortering etc. Affaldshåndtering er et rigtig vigtigt led når man taler bæredygtighed, og derfor har de lavet et så stort og gennemtænkt udvalg af forskellige løsninger, sådan at der er en funktionel løsning til de fleste behov. Har du brug for at snakke med dem om deres affaldshåndtering, er du altid velkommen til at kontakte dem over telefonen, hvor de står klar til at besvare dine spørgsmål.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og få en masse gode ideer til hvordan du kan integrere miljøvenlige og funktionelle produkter i byrummet.

Læs videre