ZENZO leverer løsninger til byens offentlige rum og til virksomheder. I denne artikel kan du læse om et udpluk af deres udvalg - nemlig deres affaldssorteringssystemer og deres containerskjulere. Du finder også produkter som udendørs skraldespande, rygerum, pullerter og bord bænkesæt på www.zenzo.dk.

Containerskjuler til det offentlige byrum og firmaer

Bestil en container skjuler med flere fraktioner, så der er plads til sortering af alle typer affald. Du finder nemme løsninger på www.zenzo.dk, der sørger for at beskytte og afskærme diverse containere og affaldsspande. Disse er populære i baghaver for større boligblokke, men selvfølgelig også ved fabrikker og andre typer virksomheder. ZENZO tilbyder også særligt innovative løsninger. Det kunne bl.a. være en kombination af cykelskur med overdækket affaldshus. Der skelnes nemlig imellem containerskjulere og affaldshuse. Med et affaldshus får du en overdækket løsning, der er komplet utilgængelig for fremmede mennesker, hvis det låses af. Med en containerskjuler prøver man ofte at skabe et visuelt mere tiltalende byrum, imens containerne stadigvæk er lettilgængelige døgnet rundt. ZENZO tilbyder et væld af løsninger, som også kan fungere i din kommune eller virksomhed. Vælg imellem mange typer af designs.

Moderne affaldssorteringssystem til offentligheden

I takt med at DK bliver mere og mere grøn, så er der også kommet en større efterspørgsel i kommunerne på avancerede affaldssorteringssystemer, der dækker behovene for affaldssortering. Det er noget, som ZENZO har efterkommet. De står bag et væld af forskellige løsninger i innovative design, hvor der også er tænkt brugeroplevelse ind over det. ZENZO leverer f.eks. løsninger til lufthavne, kontorer og shoppingcentre. I de mest travle steder er det vigtigt at have strategisk placerede affaldssorteringssystemer, som gør det nemt for kunderne at træffe det rette valg med deres affald. ZENZO tilbyder vidt forskellige løsninger, så mon ikke også du kan finde det rette affaldssorteringssystem til dine behov? Læs mere om affaldssortering via zenzo.dk.

Kig nærmere på www.zenzo.dk, der tilbyder containerskjulere i flotte design. Du kan også bestille affaldssorteringssystemer til korrekt affaldssortering både indenfor og udenfor. Læs mere online.

Læs videre