Bestil kattefoder og koldpresset hundefoder fra WinnerPlus online. Det er et mærke, som man kan stole på. Køb mad til kæledyr online med fokus på, at ingredienslisten er i top.

Koldpresset hundefoder (kun varmet op til 72 grader celsius)

På winnerplus.dk tilbydes koldpresset hundefoder i ekstra høj kvalitet. Din hund vil med sikkerhed elske koldpresset hundefoder, der er specielt egnet til foderallergiske hunde. Når hundemaden er koldpresset, så vil det sige, at den kun er varmet op til 72 grader celsius og ikke 120 grader celsius, som er normen. Derved bevarer man varmefølsomme, positive egenskaber, som din hund kommer til at nyde godt af. Kig på koldpresset hundefoder i forskellige smagsudgaver på www.winnerplus.dk, der også tilbyder hvalpefoder i denne kategori. Køb i store sække med 20 kg eller 25 kg, og få rigtig meget koldpresset hundefoder for dine penge.

Smagfuldt Winnerplus kattefoder af naturlige råvarer

WinnerPlus kattefoder er simpelthen i en fantastisk kvalitet. Der sælges både tørfoder og vådfoder til katte, som indeholder de helt rigtige råvarer. Derfor er WinnerPlus kattefoder naturligt. Med kattemad har man brug for at tænke på vægtningen imellem calcium og fosfor. Med kattefoder fra dette brand, får man ligevægt imellem disse ingredienser, der er med til at sikre din kat et godt stofskifte. Samtidig indeholder det også mindre magnesium, som er med til at formindske urinstensopbygning. Med WinnerPlus kattefoder får din kat ganske enkelt det bedste. Det er også en smagfuld oplevelse, fordi naturlige råvarer er naturligvis at foretrække for din kat. Den kommer til at elske de forskellige smagssammensætninger, hvor de gode råvarer taler for sig selv. Se mulighederne inden for kattemad allerede nu på winnerplus.dk.

Vælg kattefoder og hundemad hos WinnerPlus. Dette mærke tilbyder bl.a. koldpresset hundefoder, som ikke er varmet nær så højt op. Har du spørgsmål til mærkets produkter? Telefonlinjen holder åbent mandag til fredag, og du er altid velkommen til at ringe dem op for at spørge ind til kvalitetsvarerne fra webshoppen af!

Læs videre