Der tilbydes hos Water Company en masse muligheder, for at leje forskellige vandautomater, som erhvervskunder. Herunder udlejning af vand dispensere og leje af vandkølere, som findes til gode priser, samt god kundeservice.

Udlejning af vand dispenser

Water Company er udbyder af en lang række forskellige løsninger til virksomheder. Herunder findes udlejning af vand dispenser, som kan opsættes hos virksomheder, restauranter, i kontorer, køkkener og mange andre steder. Udlejning af en vand dispenser hos Water Company byder på gode priser, som inkluderer service, installation, filterskifte, hygiejnetjek, reparationer og andet. Derfor er man ved udlejning af en vand dispenser godt dækket ind, så der blot skal bestilles og resten står virksomheden for. Med en vand dispenser er man altid sikret lækkert koldt og rent vand i virksomheden, som er nemt at tappe af. Klik eventuelt ind på www.watercompany.dk og find de bedste løsninger til dig og dit firma.

Leje af vandkøler i høj kvalitet

Der findes hos Water Company også vandkølere, som lejes ud til virksomheder, kontorer eller lignende. Med en vandkøler fra Water Company er man sikret høj kvalitet, så alle i virksomheden kan nyde lækkert koldt og rent vand. Vandkølere fra Water Company forfiner blot vandet fra vandhanen, som sker gennem et filter der giver en bedre renhed samt køler vandet undervejs. Der findes også vandkølere der kan tilføje brus dertil, hvis dette er ønsket. Alle bestillinger er inkl. En serviceaftale, der sikrer korrekt installation af vandkøleren, samt tjek for reparationer og hygiejnetjek, så maskinen altid kører og yder korrekt. Læs mere om de mange forskellige muligheder og løsninger på www.watercompany.dk og find den helt rigtige vandkøler til dit kontor.

Besøg Water Company allerede i dag, og kig de mange forskellige muligheder igennem. Udvalget er bredt, og der lejes ud til alle virksomheder, som ønsker at give deres ansatte lækre forhold og koldt vand.

 

Læs videre