Der mangler ikke noget på hylderne! Sorgenfri Specialiteter tilbyder delikatesser i den højeste kvalitet. Den står på alt fra italiensk olivenolie til gourmet chokolade, og du får fri fragt over 300 kroners bestillinger.

Køb italiensk olivenolie, hvidvinseddike, balsamico m.m. med gratis fragt over 300 kr.

Hos Sorgenfri Specialiteter står den på italiensk olivenolie, når den er bedst. Du finder ligeledes balsamico fra Italien. De fører naturligvis ekstra jomfruolivenolie og også sæt, hvor du både får italiensk olivenolie og balsamico. Køb specialiteter med hints af citron, appelsin, hvidløg m.m. i kategorien. Vi bruger italiensk olivenolie hyppigt både til madlavning og til salater. Kvaliteten gør en stor forskel. Udover italiensk balsamico og olivenolie, så sælger de også hvidvinseddiker i forskellige typer. Bliv fristet på sorgenfrispecialiteter.dk.

Smag på gourmet chokolade fra sorgenfrispecialiteter.dk

Mangler du også nogle lækkerier til den søde tand? Køb gourmet chokolade hos Sorgenfri Specialiteter, der sælger fransk karamel og fyldte belgiske chokolader. Vælg de klassiske chokoladehjerter, og køb farverige og spændende påskeæg. Andre delikatesser som kandiseret ingefær og drageret chokolade tilbydes naturligvis også. Alt er i højeste gourmetkvalitet. Du finder f.eks. gourmet chokolade, der er dejlig at tage frem sammen med kaffen. Når man har brug for et boost, er kombinationen med koffeinrig kaffe og sød, delikat og velsmagende gourmet chokolade en uundværlig kombination for mange danskere. På sorgenfrispecialiteter.dk får du fordele som gratis fragt ved dine køb for mere end 300 kroner per ordre. Betal også med MobilePay, og få hurtig levering på 1-3 hverdage.

Er det tid til at forny chokoladereserverne med gourmet chokolade? Eller leder du efter spændende olivenolie fra Italien eller måske balsamico fra det støvleformede land? Sorgenfri Specialiteter bliver hurtigt til din foretrukne webshop i forbindelse med delikatesseindkøb. Køb også bolsjer, fransk nougat og pasta. Du finder ligeledes forskellige madoplevelser til grillen samt det bedste inden for tapas, kiks og nødder. Køb også gaverne på sorgenfrispecialiteter.dk. De sælger indbydende og velsammensatte gavepakker og gaveposer, du kan læse mere om online.

Læs videre