Hos Dorch & Danola finder du et bredt udvalg af godt værktøj til professionelle og amatører. Læs fx mere om en god kap geringssav her.

Find det helt rette værktøj her

Dorch & Danola sælger alle typer værktøj til gode priser. De er officielle og autoriserede forhandlere af nogle af de bedste mærker, så hvis du fx skal have repareret din Makita boremaskine, så kan du henvende dig i butikken og få det ordnet. Der er mange forskellige slags værktøj til mange forskellige slags arbejde, og der er virkelig nogle maskiner, der kan gøre livet lettere for håndværkeren. Og det gælder også for gør-det-selv kvinden/manden. Der er nemlig mange forskellige specifikke slags værktøj til helt specifikke opgaver. Skal du bruge håndværktøj, så har de mange forskellige håndmaskiner på både batteri og benzin. Der er mange slags boremaskiner, skruemaskiner, stiksave, vinkelslibere og bajonetsave. Der er mange større maskiner i butikken, som fx søjlebor, rundsave, bordsave, cylinderpudsere og drejebænke. På hjemmesiden dorchdanola.dk kan du finde lige det, du skal bruge til en god pris, og du kan være sikker på god service og rådgivning.

Smart kap geringssav

Dorch & Danola sælger mange forskellige slags save. Tømrerens bedste ven er en kap geringssav. Den er uundværlig, når der skal skæres pinde, lægter, stave og stolper. Det er en rundsav på platform, som let kan monteres på et bord elle en plade på to bukke og let fjernes igen. Den er lille nok til at man kan have den med på byggepladsen i hånden, men det er ikke et håndværktøj. Når du har sat din kap geringssav op og har taget dine mål på de pinde du skal bruge til skelettet, så går det stærkt. Den skærer bare skidegodt og præcist og i alle vinkler efter behov. Der er mange forskellige modeller i butikken med forskellige klingediameter. Både Festool, Makita Metabo og Bosch laver kap geringssave, og du kan helt sikkert finde den model, du drømmer om at have med på arbejde. Det er helt klart et must, hvis du skal bygge.

Læs videre