Hos Knithouse har de rigtig godt styr på stort set alt der har med strikning at gøre, og de kan helt sikkert også sælge dig alt det garn og det strikketilbehør som du har brug for. Her kan du blandt andet købe kendte kvalitetsmærker som Filcolana garn og DROPS. De gode nyheder slutter dog ikke her. Foruden strikketilbehør og Filcolana garn så forhandler de nemlig også strikkekits / strikkeopskrifter, hvor ikke mindst de inspirerende Mads Nørgaard strikkeopskrifter er et hit. Læs mere om begge dele herunder.

Filcolana garn til ethvert projekt

Få andre mærker forbindes i så høj grad og lækre kvaliteter, som det er tilfældet med Filcolana garn. Og det er sikkert også derfor at man har valgt at inkludere netop Filcolana garn som en central del af kataloget hos www.knithouse.dk. Har du besluttet dig for hvilket strikkeprojekt du skal i gang med næste gang, og mangler du bare at købe garn som passer dertil, så vil udvalget af Filcolana garn være et godt sted at starte med at kigge. Her finder du nemlig et godt udvalg af prisstærkt garn, som alt sammen holder den velkendte Filcolana garn-kvalitet.

Mads Nørgaard strikkeopskrifter er et hit

Foruden et lækkert udvalg af Filcolana garn, kan du blandt andet også købe Mads Nørgaard strikkeopskrifter. Dem har du måske allerede hørt om. Faktum er i hvert fald at Mads Nørgaard strikkeopskrifter er blevet lidt af et hit i strikkeverdenen her i landet. Med Mads Nørgaard strikkeopskrifter / Mads Nørgaard strikkekits får du både alt det garn du skal bruge til at strikke det specifikke tøj + opskriften til tøjet. Og så får du ovenikøbet et ægte Mads Nørgaard nakkemærke, som du kan sy i nakken, så folk kan se at det er den ægte vare. Vil du se nærmere på de forskellige, spændende Mads Nørgaard strikkeopskrifter, så klik ind på Knithouse allerede i dag.

Læs videre