Er du sigtet i en straffesag findes der hjælp at hente hos Strafferet.com. Advokatfirmaet Strauss & Garlik har under deres specialafdeling Strafferet.com nemlig en lang række ansatte, der ikke bare står klar med masser af entusiasme, men ligeledes masser af erfaring. Besøg www.strafferet.com, hvor du kan læse mere om hvor stor betydning et ordentligt forsvar kan have for din specifikke straffesag.

 

Vælg en god forsvarsadvokat hvis du er sigtet i straffesag

Du har altid ret til at vælge din egen forsvarer, hvis du er sigtet i straffesag. Er du sigtet i straffesag, behøver du derfor bare at fortælle politiet, hvem du specifikt ønsker til at tage dit forsvar. Dette gælder også selvom du allerede har fået en forsvarsadvokat tildelt. Er du således utilfreds med den tildelte advokat, har du stadig ret til at vælge en ny efter eget ønske. Hos Strafferet.com ved man, at en forsvarers fornemmeste opgave er at varetage dine interesser bedst muligt. Står du som sigtet i straffesag, vil en forsvarer fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik derfor indlede et tæt samarbejde med dig, sådan at I til sammen kan nå det bedste udfald. Det er vigtigt at nævne, at en forsvarsadvokat naturligvis altid har tavshedspligt. De må aldrig nævne noget af det, du fortæller dem til hverken politiet eller retten.

 

Hvordan foregår et retssagsforløb?

Du kan derfor vide dig sikker på at dygtige forsvarsadvokater fra Strafferet.com tager hånd om dit forsvar på bedste vis. Efter at du har valgt din ønskede forsvarsadvokat, foregår en retssag ved at du bliver tiltalt af politiet gennem et anklageskrift. Denne læses op i retssalen når sagen går rettergang. En retssag forløber efterfølgende ved, at vidner bliver afhørt, hvis der er nogle tilknyttet sagen. Derefter procederer både anklager og forsvarer, hvilket betyder at de henholdsvist forklarer dommeren hvorfor du skal eller ikke skal dømmes. Til sidst afsiges dom, eller der fortælles hvornår dommen vil blive afsagt. Du kan læse meget mere om, hvordan en retssag foregår på www.strafferet.com. Gennemsigtighed er nemlig en vigtig del af den professionelle praksis, der ligger bag Advokatfirmaet Strauss & Garlik. Dette betyder også gennemsigtighed når det gælder kommunikationen mellem forsvareren og den tiltalte. Du vil derfor opleve en advokat, der guider dig gennem forløbet og altid har dine interesser for øje gennem de retslige processer. Hos Strafferet.com står mange specialiserede forsvarsadvokater derfor klar med stor ekspertise og masser af erfaring, sådan at du trygt kan vælge den advokat, du mener passer bedst på din sag.

 

Besøg www.strafferet.com, hvis du vil læse mere om de individuelle advokater, firmaets generelle praksis eller hvordan retssager normalt udfolder sig.

Læs videre