Hos HIKE kan du finde mange forskellige slags hundefoder og kattemad til forskellige dyr med gode og naturlige ingredienser i.

Kattemad til gode priser

HIKE sælger hundemad og kattemad til gode priser, og du kan være sikker på at finde foder i bedste kvalitet i sortimentet. Mærket startede med en hundeslædefører, som ikke synes at der var tilpas god foder at finde til sine slædehunde på markedet, hvorfor han selv begyndte at producere foder til sine hunde, som han senere begyndte at sælge til andre hundeejere, som også mente, at deres hunde fortjente det bedste. Senere er de også begyndt at lave kattemad ud fra de helt samme principper; ingen smagsforstærkere, kun naturlige og gode ingredienser med god smag. I kattemaden er der alt det en kat skal bruge, og der er masser af fedt, proteiner og vitaminer fra kød, fisk, æg og grøntsager, og du kan være helt sikker på, at din kat vil elske den gode smag fra de friske råvarer, som bruges i produktionen af maden, som endda sælges til rigtig gode priser.

Kornfrit hundefoder

HIKE sælger også kornfrit hundefoder, hvis din hund virkelig skal forkæles og have det bedste af det bedste – det betyder, at der hverken er korn, majs eller ris i, hvilket ofte bruges som fyld i dyrefoder. I kornfrit hundefoder er der kun kød, fedt, fisk, fjerkræ og grøntsager som fx ærter. Det er en smagsbombe med mange forskellige lækre ingredienser fra bæredygtigt landbrug og kvægbrug, samt bæredygtigt fangede fisk fra danske farvande, og alle hunde elsker smagen af den lækre sammensætning af ingredienser. Det samme vil helt sikkert gælde for din hund, som også vil elske smagen af den gode foder, som indeholder alt, hvad hunden skal bruge. Find lige det, du skal bruge til din hund i butikken til en god pris. Der vil helt sikkert være lige det hundefoder, du skal bruge til en super god pris. Der er ikke mange hunde, der bliver så forkælede, men alle hunde fortjener det; ingen smagsforstærkere, bare frisk kød og fisk.

 

Læs videre