Hvis du ønsker at have så grøn en hverdag som muligt, også på arbejdspladsen, så er www.grontkontor.dk stedet for dig at realisere dette. Grønt Kontor forhandler alverdens bæredygtige produkter af kontorartikler til konkurrencedygtige priser, som alle kan være med på. Gå bl.a. på udkig mellem alt fra mapper og ringbind til penalhuse og kuglepenne m.m.

Bæredygtige mapper

Via ovenstående link finder du det imponerende udvalg af bæredygtige mapper og clipboards fra Grønt Kontor. Alle mapper og clipboards i sortimentet er fremstillet af genbrugsmaterialer, såsom bæredygtige træsorter og FSC certificeret papir, så du er sikker på, at produkterne er af højeste grønne kvalitet. Du finder en lang række forskellige mapper og clipboards i sortimentet, alt efter hvilken slags du er på udkig efter. Vælg bl.a. mellem mapper med enkelte rum eller arkivmapper, som gør det nemt og overskueligt for dig at skabe orden i dine papirer. Mulighederne er mange, når du handler hos Grønt Kontor.

Miljøvenlige ringbind

Ringbind er en essentiel del af ethvert kontor, da de er med til at skabe orden og overblik over diverse dokumenter og papirer. Derfor forhandler Grønt Kontor et imponerende udvalg af miljøvenlige ringbind, så du også kan have god samvittighed, når du sorterer diverse papirer. Trods ringbindene er bæredygtige, forhandles de dog i en lang række varianter, bl.a. i flere farver, så du nemmere kan organisere dig. Desuden finder du også faneblade i sortimentet af ringbind, så du ikke kommer til at mangle noget, men kan finde det hele hos Grønt Kontor. Køb flere ringbind i én ordre og spar penge. Det er både godt for miljøet og pengepungen.

Grønt Kontor gør det nemt for dig at vælge en grønnere vej i hverdagen og arbejdslivet. Med de mange skønne sortimenter af diverse bæredygtige kontorartikler er du ét skridt tættere på en grønnere hverdag, samtidig med at produkterne fungerer præcis, som du er vant til.

Læs videre