Har du dit eget landbrug? Eller er du gået i gang med at renovere dit hus? Måske er du i gang med en tilbygning, som du gerne selv vil stå for, så du kan spare penge. Uanset så kan det give god mening for dig at købe brugte byggemaskiner til dit projekt. Der behøver nemlig ikke at være noget galt med en brugt byggemaskine, for at den bliver solgt – og så er det sparede penge, som du kan bruge et andet sted.

Online auktion – nemmere bliver det ikke

Det er nemt at blive revet med af stemningen til en auktion. Alle er glade og opsatte på at gøre en god handel, og det vil du selvfølgelig gerne have del i! Dog er det ikke altid lige optimalt for pengepungen, da du hurtigt kan miste overblikket over, hvad du egentligt har brug for.

Heldigvis behøver du ikke at gå på auktion for at spare penge på brugte byggemaskiner – i hvert fald ikke fysisk. Hos Kapow kan du nemlig deltage i deres online auktioner og på den måde spare penge uden at risikere at blive revet med. Du har desuden god tid til at overveje dit køb, så du er sikker på, at det bliver den helt rigtige brugte byggemaskine.

De populære kategorier

På Kapow finder du blandt de populære kategorier både maskiner til landbrug, maskiner til bygge og anlæg, maskiner til have og park samt maskiner til transport. Dette er dog blot at udvalg af de kategorier, som du kan fordybe dig i. Heldigvis er det muligt at filtrere i de forskellige maskiner efter kategori samt at sortere afhængigt af, om du vil se de ældste eller nyeste først, de laveste eller højeste bud eller de auktioner, der afsluttes snart eller de auktioner, hvor du har lidt længere tid at løbe på. På den måde kan man nemt finde overblikket over brugte byggemaskiner.

Foruden at finde en maskine indenfor en bestemt kategori – hvilket for de fleste vil være et dyrt valg, da denne type typisk ikke kan bruges så alsidigt – så kan du købe brugte byggemaskiner til flere formål. Dette er særligt ideelt for dig, der søger en maskine, som du primært skal bruge til hobbyforbrug.

Sælg dine brugte byggemaskiner

Hvis du har købt en byggemaskine, så er det selvfølgelig også muligt for dig at sælge hos Kapow, såfremt den stadig er i god stand. Sådan kan den brugte byggemaskine få nyt liv.

Læs videre