Hos SIS by Lekolar finder du et bredt udvalg af skole- og kontormøbler til gode priser. Læs om elevstole og ergonomiske taburetter her.

Elevstole velegnede til et godt læringsmiljø

SIS by Lekolar laver møbler til skoler, institutioner og kontorer, og her kan du finde de perfekte møbler til det perfekte læringsmiljø. Man skal tænke meget over det, når man skal indrette et klasselokale, for det gør rent faktisk en stor forskel for elevernes trivsel og evne til at lære, hvordan lokalet er indrettet og hvilke møbler de sidder på og ved. Der er bl.a. i butikken et bredt udvalg af forskellige super gode elevstole, som er designet i samarbejde med eksperter på ergonomi og pædagogik, som kan hjælpe til at frembringe den bedste indlæringsevne hos eleverne og gøre det lettere for dem at sidde ved bordet. Elevstole er perfekte til klasselokalet, hvor man skal kunne sidde stille i lang tid ad gangen på en god ergonomisk måde. De gode elevstole understøtter børnenes gode holdning og giver dem ro og fred til at arbejde og koncentrere sig om det, der foregår ved tavlen.

Diverse ergonomiske taburetter

SIS by Lekolar sælger også forskellige super gode ergonomiske taburetter, som er gode at sidde på og ved. Der er mange forskellige smukke modeller i både træ, plastik og metal og de er alle gode at sidde på i længere tid og hjælper ryggen til at være rank. Der er taburetter med ryglæn også, samt taburetter, som kan vippe og som er særligt gode for ergonomien. De ergonomiske taburetter sælges til gode priser, og der er fx perfekte til fysiklokalet, hvor man skal kunne flytte sig rundt, og til tider sidde og kigge på tavlen, men også arbejde selvstændigt ved fysikbordet. De mange flotte og spændende designs sælges til gode priser og vil helt sikkert være lige noget for dig. Læs mere om flotte ergonomiske taburetter på hjemmesiden sis-as.dk, hvor du kan finde inspiration til klasselokalet og læringsmiljøet. Det er vigtigt med gode møbler for elever der skal lære i skolen.

Læs videre