Man finder hos SkinStyle altid en masse forskellige lækre produkter, indenfor skønhed, hudpleje og kosmetik. I udvalget findes bl.a. BALANCE ME hudplejeserien og forskellige Duftlamper i Bambus og Porcelæn fra B A M B U S.

BALANCE ME producerer hudpleje opbygget af botaniske ingredienser

SkinStyle er udbyder af en lang række kosmetiske produkter, herunder lækre cremer, sæber, duft lys og meget andet. BALANCE ME hudplejeserien byder på de lækreste produkter, hvor man bliver budt velkommen af milde og effektive ansigt- og kropsplejeprodukter, som er produceret i UK. Hudplejeserien er opbygget af de fineste botaniske ingredienser, som bl.a. indeholder højteknologiske formuleringer og rene æteriske olier. Med de gode ingredienser, bliver man ikke plaget af irriteret hud, da hudplejeprodukterne går ind og giver en god og sund fugtbalance, med sunde fedtsyrer, vitaminer og antioxidanter. Klik eventuelt ind på skinstyle.dk, og læs meget mere om dine forskellige muligheder.

Hos SkinStyle finder du også Duftlamper og Porcelæn fra B A M B U S

Der bydes hos SkinStyle også på forskellige Duftlamper i Bambus og Porcelæn fra B A M B U S. De fine og flotte duftlamper fra B A M B U S, er til dig som holder af den lyse nordiske stil i dit hjem, samt en dejlig fredfyldt duft. De forskellige duftlamper som findes hos SkinStyle, er gode til aromaterapi, hvor de bl.a. kan bruges til meditation og yoga. De forskellige duftlamper indeholder skønne æteriske olier, som sendes ud i rummet ved brug. Med en duftlampe fra B A M B U S, skal man blot fylde skålen med vand, hvorefter 3-5 dråber æterisk olie tilsættes, og så klarer fyrfadslyset resten. Se mere til udvalget op skinstyle.dk.

Besøg SkinStyle I dag, hvor du finder en masse lækre produkter indenfor hud- og personlig pleje. Udvalget er bredt og kvaliteten er i top.

Læs videre