Rolf Høegh er en mand, som har gjort sig bekendt i vide Danmarks forretningsliv. I dag deler han ud af sin ekspertviden. Book et foredrag hos Resultatskaber.dk. Der ydes kun kompetent salgstræning, når du skriver dig op til et af hans skræddersyede salgskurser.

Salgstræning kan bestilles hos Resultatskaber.dk

Salg er ligesom sport. Man bliver nødt til at træne regelmæssigt, ellers kan man ikke holde formen ved lige. Hvis du vil være helt fremme i feltet, så lyt til Rolf Høeghs mange gode tricks og fifs. Han tilbyder salgstræning i hele Danmark. Bestil salgstræning fra ”Kongen af salg”, som Martin Thorborg kalder ham. Det er muligt at bestille en pakkeløsning med mulighed for at coache op til 15 medarbejdere eller kunderådgivere fire gange årligt. I prisen får I også sparring mellem hver session. Det er en pakkeløsning til en rigtig god månedspris, der gør det muligt for enhver virksomhed – stor som lille – at få sorte tal på bundlinjen. Det, som manden her tilbyder, er firmatilpasset salgstræning. Derved tages der udgangspunkt i de problemstillinger og ambitioner, som der er i jeres branche. Salgstræning er med til at øge omsætningen og hos Resultatskaber.dk tilbydes både åben og individuel tilmelding. Læs mere online.

Salgskurser til firmaer med ambitioner

Rolf Høegh har gode erfaringer i præsentation. Derfor kan det herfra anbefales, at du tilmelder dig et af hans salgskurser. Der tilbydes interne samt åbne salgskurser. Erfaringerne viser, at sælgere, som deltager i salgskurser af manden her, får et stort udbytte på kort tid. Det er fordi, at Rolf Høegh har gjort en dyd ud af at formidle viden og guldkorn på en let anskuelig og underholdende måde. Derfor er salgskurser hos Resultatskaber.dk noget helt særligt.

Har denne artikel vækket din interesse? Slå til allerede i dag, og book salgstræning online. Hos Resultatskaber.dk hjemmesiden kan du tilmelde salgskurser af en høj kvalitet, hvor hele firmaet – sælgere samt konsulenter – kan få et stort og fagligt udbytte i forhold til jeres specifikke branche.

Læs videre