Vendemus er latin og betyder “at sælge.” Salg af annoncer derfor præcis hvad dette annoncebureau bedriver — og så tilmed med utrolig stor succes. Det skyldes, at Vendemus er kendte for deres personlige og værdiskabende interaktion klienter og medier imellem, lige så meget som det skyldes det professionelle team, der står bag.

 

Stærk ledelse garanterer effektiv salg af annoncer

Salg af annoncer er en salgsdisciplin, der kræver både vedligeholdelse og stærk ledelse. Vendemus har derfor sat sig godt på det danske marked, da den kompetente ledelse alle har både relevante lange uddannelser og stor livserfaring. Dette er bestemt nødvendigt, for at kunne begå sig i netop denne branche. Når det gælder salg af annoncer, er Vendemus derfor mange medieudgiveres foretrukne valg, hvis de har et ønske om at outsource salg af annoncer til både publikationer og onlineplatforme. Salg af annoncer kategoriseres under disciplinen “assertivt salg,” der med få ord betyder salg til kunder, som ikke ville have kontaktet eller fundet dig på eget initiativ. Netop denne disciplin er Vendemus’ ekspertfelt. Det er et felt, hvor man møder forbeholdenhed og passivitet, hvilket kræver en vis forberedelse — for ikke at nævne forretningsforståelse — hvis man vil nå målet om at skabe interesse og sidste ende salg. Alt dette har Vendemus dog eksperterfaring med, hvilket gør dem til en af det danske markeds største spillere.

 

Få god rådgivning om salg af annoncer

Er du medieudgiver og på jagt efter et stabilt salg af annoncer, der kan generere en annonceomsætning, som er til at regne med? Så står Vendemus klar med både råd og vejledning. Deres store portefølje er bevis på, at du kan komme til ramme en helt specifik niche, hvilket betyder større chance for at nå den målgruppe, der passer netop dig. For eksempel arbejder Vendemus sammen med magasinet Aktiv Træning, der er til danskere, som holder af at træne eller har et ønske om at komme godt i gang. Et andet eksempel er magasinet Danske Museer, der er til danskere, som ønsker at holde sig opdateret med, hvad der foregår i den danske museumsverden. Salg af annoncer med Vendemus kan derfor specialtilpasses meget specifikke medier med meget specifikke læsere. Vendemus er altså i stand til at parre potentielle kunders markedsstrategier med præcis det markedstilbud, man ønsker at formidle, hvilket er en af de største årsager til deres succes. Hvis du vil vide mere om, hvilke andre medier, der ligger i Vendemus’ portefølje kan du med fordel besøge vendemus.dk. Her kan du gå på opdagelse i den lange liste af medier, der er opdelt efter kategorierne erhvervsmedier, forbrugermedier, forbrugermedier målrettet 50+ og forbrugermedier målrettet mænd.

Læs videre