Til erhverv, såsom landbrug, skovbrug og gartneri m.m., er det essentielt at have de rette maskiner og redskaber på lager til diverse arbejdsopgaver. Derfor findes www.dk-tec.dk, som forhandler alt i ovenstående, så arbejdet kan udføres korrekt og professionelt efter alle kunstens regler. Så hvad end der skal sås, fræses, klippes eller noget helt fjerde, har DK-TEC redskaberne dertil. Vælg bl.a. mellem rotorharver og trimmere, brakpudsere og meget andet på den imponerende hjemmeside.

Den rigtige rotorharve til anlæg og såning

Jævn jorden, så den bliver nem og essentiel at arbejde på med hjælp fra en rotorharve fra DK-TEC. En rotorharve hjælper dig med at få jorden jævn og løs, så du nemt kan udføre diverse opgaver på den, såsom at så et bed, en græsplæne, en frugtplantage eller noget helt fjerde. Rotorharven sørger nemlig for, at der ikke er hårde knolde af jord i underlaget, som forhindrer diverse former for såning. Læs mere om den enkelte model af rotorharve, da de har forskellige specifikationer, som du kunne være interesseret i eller have krav om.

Traktorudstyr til brakpudsning og græsslåning

Hos DK-TEC finder du et flot udvalg af brakpudsere med nem montering på din traktor, så du kan udføre den perfekte brakpudsning af diverse græsarealer, krat m.m., som skal trimmes ordentligt. Brakpudsning foregår ved hjælp af en brakpudser, som du selv indstiller i højden på maskinen, alt efter hvor højt eller lavt diverse arealer skal klippes og trimmes. Med brakpudsning er du altså sikret et smukt resultat af trimningen af diverse områder på dit arbejde eller i dit erhverv. Tøv derfor ikke med at købe maskine til brakpudsning hos DK-TEC i dag.

DK-TEC er landets førende forhandler af maskiner og redskaber til erhverv, der arbejder ude i naturen og i landbruget. 

Læs videre