E. Krag Råstoffer A/S sælger grus, sten og sand til alle formål. Læs bl.a. om deres udvalg af røde Gøteborg granitskærver samt af bloksten her.

Man får en skøn farve med rød Gøteborg granitskærver

E. Krag Råstoffer A/S er en dansk familievirksomhed, som har eksisteret i over 65 år. Deres hovedsæde er i Aabenraa, men de leverer til hele landet og er altid pålidelige uanset opgavens størrelse. Skræddersyede løsninger og personlig service er deres fremmeste værdier, så du skal nok kunne få et godt tilbud hos dem. De har erfaring med både enormt store projekter med faste leveringer over lange perioder samt meget mindre private projekter. Ingen forespørgsel er for stor eller for lille. Hvis du skal lægge indkørsel, gangsti, blomsterbed eller anlæg, så er granitskærver måske lige sagen. De har et stort udvalg, der bl.a. tæller den smukke røde Gøteborg granitskærv, som er flot til gården. De røde granitskærver fra Gøteborg er et populært valg, der har både charme og personlighed. Den røde farver er mildt rosa i tørvejr og bliver mere intens i regnvejr og skaber et smukt farvespil med bl.a. hvide bygninger. Læs mere om rød Gøteborg granitskærver på ekrag.com.

Bloksten til kystsikring, anlæg etc. på ekrag.com

Skal du bruge bloksten til gabioner eller kystsikring, så er E. Krag Råstoffer A/S et af de bedste steder at købe. Deres mange års erfaring og altid personlige service gør dem til førende på området. Du får bloksten helt op til 300-1000 kg leveret lige til døren. Denne størrelse egner sig til anlæg, dekoration og kystsikring. De mindre størrelser kan bl.a. bruges til gabioner, som er en konstruktion i stålgitter, som fyldes med bloksten. Stengabioner bruges ofte i forbindelse med haver, anlæg og parker og er både en praktisk og smuk løsning, hvor man også kan plante slyngplanter, hvis man drømmer om et grønnere look. De er meget leveringsdygtige på bloksten og tilbyder skræddersyede løsninger til alle kunder. Så hvis du skal bruge en helt bestemt størrelse eller mængde, så kan du altid kontakte de dygtige medarbejdere og indhente et godt tilbud.

Læs videre