Dyrlægens Gård har altid et stort udvalg af både kosttilskud til hunde og en masse andre medikamenter til hunde og katte, samt andre kæledyr. Butikken drives af dyrlæger, præcist som navnet antyder, og man er derfor altid i gode hænder når man handler hos dem. Det betyder blandt andet at du kan kontakte kundeservice, hvis det sker at du er i tvivl om et eller andet, f.eks. om du skal vælge Kalm eller en anden type kosttilskud til hunde. Læs mere herunder, hvis du vil vide mere.

Kalm kosttilskud

Nu er der ikke så længe til at vi skal til at fejre det nye år. Hvor nytårsaften for mange mennesker er en festlig og fornøjelig aften, er det desværre ikke helt ligeså festligt at være hund eller kat på årets sidste aften. Er din hund eller kat særligt nervøs når naboerne fyrer nytårsraketter og batterier af, er Kalm en god måde at gøre aftenen knapt så stressende for dit kæledyr. Kalm er et mildt beroligende kosttilskud til hunde, der har været populært i mange år. Lige nu finder ud Kalm som en del af katalog hos Dyrlægens Gård. Kalm reducerer hundens nervøsitet, stress og utryghed, og er baseret på det naturlige stof L-Tryptophan. Man risikerer derfor ikke at overdosere når man giver ens hund Kalm mod stress og angst.

Kosttilskud til hunde

Kalm er blot én af flere typer kosttilskud til hunde du finder i kataloget hos Dyrlægens Gård lige nu. Hos samme forhandler kan du også finde kosttilskud der forbedrer hundens fordøjelse, og modvirker diarre, Arthroflex, der gives til ældre hunde med skavanker i leddene samt flere andre. Har du spørgsmål vedrørende den ene eller anden type kosttilskud til hunde kan du naturligvis altid kontakte kundeservice og få en gratis snak om korrekt valg af kosttilskud.

Læs videre